MENIU

Hănescu a fost eliminat în turul doi la Australian Open

Foto: NewsIn

Victor Hănescu a părăsit joi Openul Australian, după ce a fost eliminat în turul doi de israelianul Dudi Sela. Tenismenul român a fost eliminat şi în competiţia de dublu, încă din primul tur.

România a rămas fără reprezentanţi la primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, la simplu, după ce şi Victor Hănescu a părăsit competiţia. Hănescu a fost eliminat în trei seturi de tenismenul israelian Dudi Sela, scor 3-6, 3-6, 2-6.

Pentru accederea până în turul doi, Victor Hănescu a obţinut un cec de 31.000 de dolari şi 45 de puncte ATP.

Tenismenul român a fost eliminat şi în competiţia de dublu, încă din primul tur, unde a făcut pereche cu ibericul Guillermo Garcia-Lopez şi a fost învins de cuplul australian Andrew Coelho/Joseph Sirianni, scor 7-6, 1-6, 4-6.

În schimb, deşi accidentat şi hotărât să se retragă din activitate, Andrei Pavel îl ajută pe Horia Tecău să urce în clasamentul ATP. Împreună s-au calificat în turul doi al turneului de dublu, după ce au învins joi cuplul ceho-suedez Aspelin-Vizner, scor 6-1, 7-6.

Pavel şi Tecău sunt singurii români rămaşi în competiţia masculină de dublu, îar în turul doi vor întâlni cuplul Ivo Karlovic (Croaţia)/Jean-Claude Scherrer (Elveţia). 

Mai multe articole despre:
Australian Open Victor Hănescu turul doi