MENIU

Handbal: Ştiinţa Bacău şi CSU Suceava, în sferturile Challenge Cup

Foto: www.sport365.ro

Echipele Ştiinţa Bacău şi CSU Suceava s-au calificat, duminică, în sferturile de finală ale Challenge Cup, după ce au trecut, în optimi, de PAOK Salonic, respectiv Liberty Sao Bernardo.

Ştiinţa Bacău continuă în Challenge Cup cu toate că a fost învinsă, pe teren propriu, de grecii de la PAOK Salonic, scor 31-29, în manşa secundă a optimilor. Băcăuanii s-au calificat datorită victoriei obţinute în meciul tur, 31-28.

Potrivit site-ului FRH, pentru Ştiinţa au înscris, duminică, Rotaru (10 goluri), M. Bondar (6), Păunică (4), Simic (4), Iacob (2), Grigorie, Iancu şi A. Bondar.

O altă reprezentantă a României în Challenge Cup, CSU Suceava, a învins, pe teren propriu, formaţia portugheză Liberty Sao Bernardo, scor 28-27 (13-12). După ce sâmbătă, în prima manşă, disputată tot la Suceava, s-a impus cu 34-29, CSU Suceava a câştigat dubla cu lusitanii cu scorul general de 65-57.

În partida de duminicp, sucevenii au punctat prin Chiruţ (9 goluri), Ionat (6), Adomnicăi, Bursuc (câte 3), Gavriloaia, Mitrea, Bradatan (câte două) şi Ţuţu.

A treia echipă românească din competiţie, UCM Reşiţa, care este şi deţinătoarea trofeului, dispută, duminică, manşa secundă cu Vardar Skopje, formaţie pe care a învins-o în tur cu scorul de 31-20.