MENIU

Handbal: Herbert Muller: "Rezultatul de egalitate ne deschide o uşă mare către finală"

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei de handbal feminin Rulmentul Braşov, Herbert Muller, a declarat, sâmbătă, că şansele de calificare ale echipei sale în finala Cupei EHF au crescut considerabil după egalul obţinut pe terenul lui Itxako, scor 23-23, în prima manşă a semifinalelor.

"Sunt foarte mulţumit de fete, chiar dacă se putea obţine şi o victorie. Totuşi, rezultatul de egalitate este unul foarte bun, mai ales că este în deplasare şi ne deschide o uşă mare către finală. Dacă e să ne luăm după repriza a doua, meritam o victorie. Dacă înainte de meci am spus că şansele de calificare sunt egale, acum au crescut în favoarea noastră. La returul de la Braşov, dacă vom fi foarte concentraţi pe prima şi a doua fază, nu vom avea probleme cu accederea în finală", a spus Muller.

Echipa de handbal feminin Rulmentul Braşov a remizat, sâmbătă, în deplasare, cu gruparea spaniolă Itxako Estella Navarra, scor 23-23 (10-12), în prima manşă a semifinalelor Cupei EHF. Manşa secundă va avea loc sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Dr. Popescu Colibaşi din Braşov.