MENIU

Hagi spune că lui Răzvan Lucescu nu îi va fi uşor la echipa naţională

Foto: NewsIn

Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, a declarat duminică, la Braşov, că Răzvan Lucescu va avea o misiune grea la timona tricolorilor, însă se declară încrezător că acesta va produce schimbarea dorită a reprezentativei

"Este un post foarte important şi nu îi va fi uşor. A fi antrenorul echipei naţionale înseamnă entuziasm, onoare şi sunt sigur că Răzvan şi-a dorit foarte mult să ajungă acolo. Aştept şi eu, ca toată lumea, ca la naţională să intervină o schimbare şi să avem rezultatele pe care le aşteptăm", a declarat Gheorghe Hagi, duminică, la Braşov, unde a participat la faza locală a competiţiei care îi poartă numele.

Tehnicianul, despre care s-a zvonit că ar fi dorit de FC Braşov, în locul lui Lucescu junior, a făcut precizări în acest sens: "Am spus că în vară voi prelua o echipă şi vreau o formaţie care să mă provoace. Deocamdată aştept, nu am primit nicio ofertă".

După disputarea fazei locale de la Braşov a Cupei Hagi, formaţiile Kinder Târgu-Mureş şi FC Braşov s-au calificat la turneul final de la Constanţa.
Mai multe articole despre:
Răzvan Lucescu Gică Hagi