MENIU

Grupul Carrefour, ameninţat cu otrăvirea alimentelor

Foto: chalothailand.com

Grupul Carrefour a fost ameninţat în 3 februarie cu otrăvirea produselor alimentare comercializate pe piaţa franceză, după acţiuni similiare în ianuarie, dacă nu va plăti o răscumpărare de 800.000 euro, a declarat joi conducerea magazinului vizat.

Oficialii magazinului aflat lângă Lyon au refuzat să ofere detalii suplimentare. Noile ameninţări vin ca urmare a "acţiunilor precedente similare", de la mijlocul lunii ianuarie, care vizau mai multe magazine ale grupului, a indicat poliţia din Lyon, fără precizări ulterioare.

Cărţile de vizită pe care era desenat un cap de mort au fost găsite la raioanele alimentare ale mai multor magazine din grupul Carrefour, mai ales din regiunea pariziană, având inscripţionate "Acestea se vor găsi la raioanele grupului comercial. Mulţumim pentru trimiterea acestui card către direcţiunea magazinului".

Conducerea Carrefour a declarat că "aceste ameninţări sunt luate în serios", iar "securitatea în magazine va fi sporită". "Conducerea companiei a luat toate măsurile pentru asigurarea securităţii clienţilor", a declarat aceeaşi sursă.
Mai multe articole despre:
otrăvire alimente Carrefour