MENIU

Grigoraş: Avem darul de a revigora echipele moarte

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, şi-a certat jucătorii după eşecul din meciul cu ultima clasată, Gloria Buzău, scor 1-2 în etapa a 20-a a Ligii I, şi le-a reproşat că au tratat cu superficialitate adversarul şi că au revigorat o "echipă moartă".

"N-am reuşit să scăpăm de sindromul Buzău. Au câştigat pe merit, puteau să ne mai dea goluri. Din nefericire, avem noi darul ăsta de a revigora echipele moarte, cum a fost şi Universitatea Cluj anul trecut, şi le-am oferit prima victorie din acest campionat. Trebuie să redevenim aceeaşi echipă modestă pentru că altfel nu vom obţine rezultate. I-am avertizat dinainte că meciul cu Buzău nu e câştigat şi uite că am pierdut fiindcă nu ne-am mobilizat cum trebuie", a spus Grigoraş.

Directorul general al gălăţenilor, Marius Stan, a admis superioritatea buzoienilor în partida de sâmbătă. "Mă aşteptam să câştigăm, nici vorbă să le oferim punctele buzoienilor. Au fost mai buni ca noi, trebuie să recunoaştem victoria şi să o luăm de la capăt. Păcat de începutul ăsta de retur, fiindcă acum am revenit de unde am plecat la finalul turului, la minus patru în clasamentul adevărului", a declarat oficialul gălăţean.

Gabriel Paraschiv, golgheterul Oţelului din acest sezon, a fost de părere că el şi coechipierii săi au fost "morţi" în partida cu Gloria Buzău. "Am fost morţi azi, n-am făcut nimic. Nu e nimic de spus după un asemenea meci, am făcut un joc care trebuie uitat repede. Unii dintre noi visam frumos, dar iată că am revenit cu picioarele pe pământ", a punctat căpitanul gălăţenilor.

Oţelul Galaţi a înregistrat, sâmbătă, prima înfrângere din returul sezonului 2008/2009.