MENIU

Gordon Brown suferă de leziuni oculare minore

Foto: wordpress.com

O serie de teste au arătat că premierul britanic Gordon Brown suferă de leziuni oculare minore, care nu necesită operaţii, a anunţat sâmbătă un purtător de cuvânt al Downing Street.

"În această vară, Brown a fost supus unui test anual care a arătat că totul este bine. Retina sa a fost verificată ulterior şi, după examenele chirugicale, au descoperit că retina sa prezintă două dezlipiri minore", a precizat purtătorul de cuvânt într-un cuvânt.

"Însă, cum nu a existat o deteriorare şi nici vreo schimbare a vederii sale, au exclus operaţii", iar testele de rutină de vineri au fost satisfăcătoare, a adăugat el.

În vârstă de 58 de ani, premierul britanic, care nu mai vede decât un ochi, din cauza unui accident suferit în tinereţe la rugby, a negat la sfârşitul septembrie că ar avea probleme de sănătate.

În urma zvonurilor care sugerau că premierul ia antidepresive, jurnalistul BBC Andrew Marr l-a întrebat într-un interviu dacă ia medicamente. Premierul laburist a negat că s-ar afla sub tratament, admiţând, însă, că vederea sa este o problemă constantă după accidentul la ochi.
Mai multe articole despre:
Marea Britanie Gordon Brown operaţii premier ochi