MENIU

Goian: "Lupta pentru titlu şi Liga Campionilor s-a încheiat"

Foto: NewsIn

Fundaşul Dorin Goian a declarat vineri, după remiza Stelei de la Piteşti, că roş-albaştrii au încheiat atât lupta pentru titlu, cât şi cea pentru ocuparea locului 2.

"Lupta pentru titlu şi Liga Campionilor s-a terminat. Suntem o echipă, când câştigăm, câştigăm toţi, când pierdem, pierdem toţi. Ce vom face în continuare? Vom juca fotbal, nu putem să ne schimbăm secţia. Noi am fost, ca de obicei, fraierii de la final", a declarat Goian, după meciul FC Argeş-Steaua, scor 2-2.

O atitudine total diferită a avut Petre Marin, care a declarat că el şi colegii săi îşi vor juca şansele până la capăt.

"Ne jucăm şansa până la capăt. Este un rezultat care pe noi nu ne avantajează. Eu spun că am făcut un joc bun. Pentru rezultat suntem cu capul în pământ, pentru joc nu. Meritam victoria în seara asta, dar ăsta e fotbalul", a declarat veteranul stelist, care a mai spus că nu au fost reproşuri în vestiar după joc. "Toţi am muncit mult, nu au fost reproşuri în vestiar. Cine nu munceşte, nu greşeşte", a replicat Petre Marin.

Steaua a încheiat vineri la egalitate, scor 2-2, meciul jucat în deplasare cu FC Argeş, în etapa a 21-a, dar a ratat şi un penalty pe final prin Ogăraru.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Steaua FC Argeş titlu Dorin Goian