MENIU

Gloria Buzău: Ion Balaur va prelua echipa, însă Mario Marinică va figura ca antrenor principal

Foto: Wikipedia

Tehnicianul Ion Balaur va conduce, luni, primul antrenament al Gloriei Buzău, formaţie cu care va semna un contract până în vară, dar în acte ca antrenor principal va figura Mario Marinică, demis la finalul turului, a declarat, sâmbătă, agenţiei NewsIn, directorul general Paul Cazan.

"Ne-am înţeles cu Ion Balaur, va fi luni la Buzău pentru primul antrenament. Pentru moment, contractul său va fi valabil până la vară. Acum vom vedea ce facem, pentru că nu are licenţă, nu ştiu încă ce funcţie va deţine în cadrul clubului. Probabil, antrenor principal va fi tot Mario Marinică", a spus Paul Cazan.

Conform regulamentului, Ion Balaur nu are dreptul să fie antrenor principal în Liga I, din cauza faptului că deţine licenţa PRO.

Alături de Balaur, vor sosi la Buzău şi 14 jucători, care în turul campionatului au fost împrumutaţi de FC Timişoara la FC Buftea, în frunte cu golgheterii Gueye Mansour şi Mircea Axente.

În altă ordine de idei, conducerea clubului va renunţa la începutul acestei săptămâni la mai mulţi străini care s-au aflat în lot în turul campionatului, printre care şi sârbii Filip Stankovic şi Nikola Jozic, dar şi portughezul Russiano Branco.
Mai multe articole despre:
antrenor Gloria Buzău Ion Balaur