MENIU

Gisele Bundchen, mireasă pentru a doua oară

Foto: www.picalls.com

Gisele Bundchen se căsătoreşte din nou cu Tom Brady. Cuplul care şi-a unit destinele, în urmă cu o lună, a decis să organizeze o ceremonie pentru cei 50 de prieteni şi rude apropiate.

Potrivit Radar Online, supermodelul Gisele Bundchen şi soţul ei, fotbalistul Tom Brady, plănuiesc să se căsătorească pentru a doua oară, în luna aprilie. Cu toate acestea, cei doi au petrecut luna de miere în sudul Braziliei, unde Tom i-a cunoscut pe părinţii lui Gisele.

"Îmi doresc o familie mare. Vreau să am mulţi copii şi să fiu la fel de fericită ca părinţii mei, care sunt împreună de 36 de ani", a mărturisit frumosul supermodel.

Supermodelul, în vârstă de 28 de ani, şi Tom Brady sunt împreună din decembrie 2006. Cei doi s-au cunoscut la trei săptămâni după ce fotbalistul încheiase o relaţie de trei ani, cu actriţa Bridget Moynahan, care a jucat alături de Will Smith, în filmul "I, Robot".

Gisele Bundchen este cel mai bine plătit model din lume şi are o avere estimată la 17.5 milioane de dolari, iar soţul ei câştigă 9 milioane de dolari pe an.