MENIU

Gigi Becali: Zapata a fost senzaţional, de milioane!

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat după egalul cu FC Braşov, scor 0-0, că se vede o schimbare în jocul echipei după "era Bergodi". Şi dacă până acum după fiecare meci, Becali critica jucătorii, acum acesta a trecut la laude: Zapata a fost de milioane!

"Am întâlnit o echipă puternică astăzi, care, dacă o va ţine tot aşa, se va bate la cupele europene. Pot spune despre echipă că, faţă de perioada Bergodi, acum ne creăm mai multe ocazii. După intrările lui Toja şi Tănase s-au schimbat lucrurile în bine pentru noi, după o primă repriză dominată de braşoveni. Ca lucru nou văd schimbările de direcţie şi ritmul de joc mai rapid. Zapata a fost senzaţional, de milioane, ne-a salvat de câteva ori. El este titularul de acum încolo", a declarat Gigi Becali la Sportro.

Becali, însă nu şi-a uitat obiceiurile şi l-a acuzat pe Cristi Tănase de viaţă extrasportivă dezordonată, susţinând că recidiva accidentării acestuia a fost cauzată de anumite excese, dar a precizat totuşi că nu regretă că l-a transverat pe fotbalistul argeşean.

"Cristi Tănase ştie el mai bine de ce s-a accidentat. Recuperarea lui a fost bună, dar la fotbal trebuie să mai faci şi nişte sacrificii, iar el nu înţelege asta. Am discutat pe această chestiune cu el şi înainte să semneze cu Steaua, a discutat chiar şi cu Mircea Sandu. Asta e, corpul uman nu este trup de robot. Îmi pare foarte rău de Tănase, îmi puneam mare bază în el. S-a văzut şi la Braşov că s-a schimbat în bine jocul nostru după intrarea lui. Nu-mi pare rău nici o secundă că l-am luat", a mai spus Gigi Becali.

FC Braşov şi Steaua au remizat, scor 0-0, în etapa a 8-a a Ligii I, după un meci spectaculos, cu numeroase ocazii de gol.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Gigi Becali FC Braşov Zapata etapa a 8-a