MENIU

Gigi Becali: Ţiganii de la Rapid să înjure la ei acasă!

Foto: onlinesport.ro

Solicitarea giuleştenilor, de a veni în număr de 3-4.000 pe arena din Ghencea la meciul din 24 octombrie l-a scos din minţi pe Gigi becali, care s-a lansat în atacuri rasiste la adresa susţinătorilor Rapidului şi patronului echipei

George Copos încearcă preluarea modelului din cupele europene, care permite prezenţa fanilor echipei vizitatoate pe un stadion aflat în stare de suspendare, atât timp cît aceştia nu se află sub incidenţa unei sancţiuni.

Ultimul astfel de exemplu a fost consemnat la meciul Dinamo - Panathinaikos, iar acest precedent l-a determinat pe patronul Rapidului să declare la Telesport: "Sunt susţinător financiar al Rapidului şi sunt mândru de asta. Cât timp am să pot, am să fiu un susţinător al clubului, pentru că toţi cei de acolo merită. Sunt foarte supărat că meciul din Ghencea se joacă fără suporteri, asta contravine regulilor UEFA. Şi la jocul lui Dinamo cu Panathinaikos li s-a permis grecilor să aducă fani la meci, asta cerem şi noi. Becali decide la el acasă, în Pipera, dar este obligat să respecte legile europene! Vom fi 3.000-4.000 pe terenul Stelei, asta pot să vă asigur".

La auzul acestor vorbe, replica patronului din Ghencea nu s-a lăsat aşteptată. "Ţiganii ăştia de la Rapid mă înjură la Piatra Neamţ, la Ploieşti, la Bacău! Nu o să intre niciun rapidist în Ghencea, ţiganii să se ducă la ei acasă să înjure!", a spus Becali într-o intervenţiei tot la Telesport. De atacurile sale nu a scăpat nici Copos: "Dacă mă uit bine, şi Copos este la fel ca ei, ţigan. Este cam bruneţel şi are tenul închis la culoare. Am vorbit cu Copos şi m-a luat cu vrăjeli comuniste. I-am spus că la mine în casă singurul regulament care se respectă este cel făcut de mine. Nu-i dau decât jumătate de bilet şi să văd acum cum vine le la meci sau  cum o să vină cu rapidiştii lui!".

Meciul Steaua - Rapid este programat a se disputa pe 24 octombrie.