MENIU

Gigi Becali şi alte cinci persoane, audiate de poliţişti sub acuzaţia de lipsire de libertate

Foto: News In
C.Ciocan: Învinuirea pentru Becali este de lipsire de libertate

Şase persoane, printre care şi omul de afaceri Gigi Becali, au fost conduse la sediul Poliţie Capitalei, în această dimineaţă, sub acuzaţia de lipsire de libertate.

\'\'Astăzi au fost efectuate opt percheziţii în Bucureşi şi în judeţul Ilfov, fiind conduse la sediul Poliţiei Capitalei, şase persoane, urmând a fi adusă şi o şaptea persoană, ca urmare a mandatelor de aducere întocmite de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti\'\', a declarat purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Omul de afaceri Gigi Becali este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, celelalte persoane audiate fiind învinuite şi de uz de armă fără drept.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, în jurul orei 00:35, dispeceratul 112 a fost sesizat că, la intersecţia străzilor Doctor Felix şi Nicolae Titulescu, a avut loc o altercaţie în care s-au folosit şi arme de foc. 

Conform apelului, un autoturism Mercedes aflat în trafic a fost blocat, iar cei trei pasageri au fost băgaţi cu forţa în portbagajul unui autoturism de teren şi transportaţi către o destinaţie din Tunari.

Cei care au furat maşina susţin că au fost bătuţi de apropiaţii omului de afaceri.

Maşina marca Mercedes, cu care George Becali a fost dus astăzi la sediul Poliţiei, este autoturismul care ar fi fost furat  la sfârşitul lunii ianuarie. Poliţiştii susţin că omului de afaceri i s-a permis să vină la volanul propriul autoturism la poliţie, tocmai pentru a se putea preleva probe din maşină.

Citeşte şi: Poliţiştii au percheziţionat locuinţa din Pipera a lui Gigi Becali

Gigi Becali a fost ridicat de poliţişti de la domiciliul său din Pipera şi dus cu mandat, la Poliţie, pentru audieri