MENIU

Gigi Becali: O să mă ocup ca Dinamo să nu ia campionatul

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat, luni, revoltat că fundaşul Gabriel Tamaş a primit doar o etapă de suspendare şi va juca în derby-ul cu roş-albaştrii şi i-a ameninţat pe roş-albi că se va ocupa personal ca Dinamo să nu iasă campioană.

Gigi Becali, extrem de nemulţumit că fundaşul dinamovist Gabriel Tamaş a primit doar o etapă de suspendare după cartonaşul roşu primit în meciul cu CFR, s-a contrat dur cu acţionarul lui Dinamo, Vasile Turcu, la GSPTV. "Nu vreau să mă cert cu tine, eu ce am, am cu Borcea. El face toate nenorocirile. Cernat (n.r. preşedintele Comisiei de Disciplină) e omul lui şi face ce vrea el. Sunt toţi ai voştri, miliţieni", a acuzat Becali, care în final a ameninţat: "Degeaba faceţi toate astea. Eu o să mă ocup să nu ia Dinamo campionatul. O să vă vadă Dumnezeu pentru ce faceţi". 

Becali şi-a continuat acuzaţiile la adresa preşedintelui FRF, Mircea Sandu, pe care îl consideră vinovat pentru modul în care Comisiile judecă. "Aici e vinovat şi Mircea Sandu. Am discutat de atâtea ori despre schimbarea Comisiilor. Justiţia în fotbal înseamnă arbitrii şi Comisiile", a spus finanţatorul Stelei.

Gigi Becali nu se află la prima ameninţare de acest gen la adresa lui Dinamo. El a mai declarat săptămână trecută că în situaţia în care meciul Unirea Urziceni-Steaua, din ultima etapă, va decide campioana, va introduce în teren juniorii echipei, pentru a ajuta formaţia ialomiţeană să o devanseze pe rivala din Ştefan cel Mare.

Fundaşul lui Dinamo Gabriel Tamaş a primit o etapă de suspendare după ce a fost eliminat în meciul cu CFR Cluj şi va sta doar cu Oţelul Galaţi, urmând să fie apt pentru derby-ul cu Steaua.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Gigi Becali derby Gabriel Tamaş Dianmo