MENIU

Gigi Becali: Nu mă mai interesează fotbalul

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, luni, că nu mai este dispus să investească foarte mulţi bani la echipa din Ghencea, pentru că nu îl mai interesează fotbalul şi, tocmai de aceea, nu va mai cumpăra niciun jucător în perioada de transferuri din această vară.

"Nu mă mai interesează fotbalul pentru că am pus prea multă pasiune. Nu pot să uit ce mi s-a întâmplat pentru că am fost prea batjocorit de statul meu. La meciuri mă uit aşa pur şi simplu, dar nu mai simt nimic. Cu Steaua, ce o fi, o fi. Steaua a rămas o chestie pe care am început-o şi pe care o să o duc la bun sfârşit, pentru că nu sunt omul care să lase lucrurile aşa pe jumătate terminate. Nu o să mai aduc niciun jucător în vară, pentru că nu vreau să mai dau bani. O să îl păstrăm pe Kapetanos, iar Tiago o să plece, nu plătim clauza pe care o avea în contract", a spus Becali, care a adăugat că nu a vorbit în ultimul timp cu antrenorul Marius Lăcătuş despre situaţia echipei.

Becali a spus că a văzut acasă meciul cu CS Otopeni, din etapa a 27-a a Ligii I, scor 1-0, şi l-a urmărit fără nicio emoţie. Patronul a precizat că ce s-a întâmplat în unele momente ale jocului Stelei a fost "circ" şi tocmai de aceea s-a gândit la unele măsuri pentru a remedia situaţia, pe care însă nu este dispus să le facă publice.

"Nu pot să spun nimic acum, pentru că suntem în plină campanie de obţinere a unui loc în cupele europene, dar o să vedeţi ce măsuri iau. Am nişte gânduri, dar mai mult nu pot să spun. E posibil însă să revin în forţă, dar asta depinde de mai multe lucruri şi în principal de alegerile europarlamentare şi prezidenţiale", a afirmat finanţatorul.

Gigi Becali a dezvăluit că va avea o întâlnire cu liderii galeriei roş-albastre şi va discuta cu aceştia despre situaţia echipei, urmând să vorbească şi despre posibilitatea numirii unui nou antrenor, în cazul în care suporterii nu mai doresc ca Marius Lăcătuş să continue pe banca tehnică a Stelei.

Patronul formaţiei din Ghencea susţine că nu vrea să vândă Steaua, pentru că nu este nimeni interesat să o cumpere: "Şi dacă
ar vrea cineva să cumpere Steaua, ce ar face cu ea? Ar cumpăra cineva o maşină în care trebuie să bage lună de lună câte 5-600 de mii de euro? E o echipă iubită, e adevărat, dar iubirea asta trebuie să o plăteşti".

Pe de altă parte, Gigi Becali a spus că nu va uita curând ce i s-a întâmplat în ultima perioadă, fiind de părere că statul român l-a batjocorit "în ultimul hal".

"Să te batjocorească statul tău e prea degradant. Am avut însă satisfacţia că mulţi oameni au fost alături de mine, dar atât. Acum nu mai mi-e frică decât de hoţi, pentru că pot să vină la mine în casă şi trebuie să le dau banii, dar şi o cafea. Dacă nu, cine ştie ce se poate întâmpla. Am dat şi ordin să fie legaţi câinii mai bine, că dacă vin tâlharii şi sunt muşcaţi luăm vreo 7 ani de puşcărie, pentru că au fost vătămaţi. Eu am fost batjocorit mai rău decât Ceuşescu, măcar ăla ştia de ce îi fac lucrurile alea. La mine, mai lipsea doar să mă împuşte", a conchis latifundiarul.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Tiago Gomes Kapetanos