MENIU

Gigi Becali: Mi s-a propus un târg din partea procurorului Amariei, cu privire la cazul Babiuc

Gigi Becali: Lidia Bărbulescu are putere sa facă curăţenie printre judecători şi procurori
Foto: NewsIn

\"Mi s-a propus un târg din partea procurorilor cu privire la schimbul de terenuri, despre cazul Babiuc, dar nu mai are rost să dau astfel de detalii acum pentru că sunt liber. Am discutat cu procurorul Amariei care mi-a sugerat să vorbesc cu avocaţii mei şi să fie şi ei oameni deştepţi, dar m-am saturat că am stat două săptămâni în arest degeaba, e ziua mea azi şi vreau să stau cu familia mea\", a afirmat Gigi Becali.

Gigi Becali a declarat, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, că are încredere în Lidia Bărbulescu.

"Eu cred că doamna Bărbulescu ştie foarte bine ce s-a întâmplat în acest caz. Eu ştiu că hoţii care mi-au furat maşina sunt liberi, iar eu am stat două săptămâni în puşcărie şi îi spun Lidiei Bărbulescu că există un magistrat şi mai tare, şi acela este Dumnezeu, iar judecătorii care m-au eliberat vor fi sănătoşi, iar judecătorii care m-au ţinut în puşcărie se vor îmbolnăvi", a spus Becali.

Becali a explicat că toate acuzaţiile recente la adresa preşedintelui au fost declaraţii politice

"Toate referirile mele şi toate declaraţiile mele legate de Traian Băsescu au fost declaraţii politice ca om politic, pentru că eu nu mai vreau să-mi mai risc libertatea. Eu o să îmi fac un gard şi nu o să mai ies din casă. De ce nu s-a sesizat CSM cand am fost arestat prin ordinul judecatoarei pe care Lidia Bărbulescu o cunoaşte foarte bine? O rog pe Lidia Bărbulescu să facă curăţenie în justiţie, pentru că ştiu că poate", a încheiat Becali.