MENIU

Gigi Becali: "Închid peluzele! Suporterii să vină să-şi ia banii înapoi"

Foto: NewsIn

Gigi Becali s-a dezlănţuit din nou la adresa suporterilor Stelei. Războiul dur dus cu ultraşii Stelei, mai ales cu cei din Peluze, pare a-l fi adus la capătul puterilor pe Becali, care a găsit o nouă modalitate de a scăpa de contestatari. Finanţatorul anunţă intrarea într-o nouă eră la Steaua, cu alţi suporteri, care nu-i vor contesta "meritele". Abonamentele de 1 leu reprezintă ultima ofertă a latifundiarului pentru a-şi stânge noi adepţi.

"De azi încolo va fi un drum nou pentru Steaua. Un drum nou pentru că se vor lua nişte măsuri pentru ca Steaua să aibă suporteri pe stadion, un imn, aşa cum am văzut la Liverpool. Se va întâmpla în timp, e posibil să dureze 2-3 ani, dar se va face. Am pus piciorul în prag, pentru că s-a ajuns prea departe. Am lăsat prea mult de la mine. Aş vrea să fie clar pentru toată lumea. "Pleacă, Becali!", plec, dar după meci, acasă, în Pipera. Le mai dau o şansă şi las loc de împacare. Nu vând! Aşa trebuia să zic de prima dată. Nu vând Steaua! Nu vând pentru că sunt zece ani din viaţa mea. Steaua era terminată când am venit eu, am luat-o de pe 9 şi ce am făcut eu, nu visa nici un suporter", a spus Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Finanţatorul din Ghencea a explicat de nu vrea să vândă echipa şi afirmă că tot fotbalul românesc trebuie să-i mulţumească pentru ce a făcut pentru fotbal. "Am dus echipa de trei ori în grupele Ligii Campionilor! Am ajuns în semifinalele UEFA, în primăvara europeană. Suntem cap de serie în prima grupă valorică. Toată ţara românească îmi este datoare, mai puţin Rapid. Tot fotbalul românesc trebuie să îmi mulţumească! Toţi românii ar trebui să-mi fie recunoscători. Eu nu vând pentru că nu vreau să se alege praful de Steaua. Eu sunt prezentul şi viitorul Stelei. Gloriile Stelei unde erau atunci? Ce am făcut eu la Steaua nu visau acei suporteri care mă contestă, adică probabil 1% din fani. Eu am adus-o în România pe Real Madrid sau Arsenal".

Sfătuit de oamenii săi de încredere, Becali susţine că a găsit şi modalitatea legală de a-i "înlocui" pe suporterii care-l contestă. Finanţatorul stelist şi-a făcut apărarea pe baza legii 60 din 1991, privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor publice. "Biletele, abonamentele de la peluze sunt nule. Să vină să-şi ia banii. Pentru că, în ultimele zile, am studiat toate acele persoane, i-am identificat, sunt în baza de date. Cei de la tribuna I şi a II-a nu au niciun fel de problemă. Cei de la Peluze să vină să-şi ia banii, pentru că ei vor fi interzişi, că ei participă la o contramanifestaţie! Se va intra la meciuri cu buletinul şi cu biletul. Apoi, am luat hotărârea ca cei de la tribune să primească jumătate din bani de la abonamente înapoi, pentru că începând de luna viitorea, se vor vinde alte abonamente. Vom introduce abonamentele de 1 leu, pentru elevi, studenţi, femei, bătrâni, pentru că ei vor fi suporterii Stelei. Prefer să câştig mai puţin decât să plătesc sute de mii pe amenzi", a mai spus Becali.
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali suporteri abonamente