MENIU

Gigi Becali, după înfrângerea cu Fenerbahce: Atât poate Steaua la ora asta

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei era resemnat după meciul cu Fenerbahce, pierdut cu 0-1 în grupa H a Ligii Europa, dar crede încă în calificare. Totuşi Becali spune că după acest meci şi-a dat seama că până acum campaniile de transferuri au fost dezastruase la Steaua.

"Dacă am avut bară, am avut ghinion. Înseamnă că nu mai sunt aşa de supărat. Ocaziile pe care le-au avut cei de la Fenerbahce au fost în urma unor erori ale noastre, nu pe superioritatea lor. Am fost peste ei, dar atât poate Steaua la ora asta. Poate dacă ar fi înscris Kapetanos, altfel era situaţia, dar aşa, nu ai ce să faci. Nu am pierdut din cauza suporterilor, dar sunt supărat pentru că înfrângerea e tot înfrângere", a declarat Becali la GSP TV.

În ciuda faptului că a obţinut doar două puncte până acum, Becali crede încă în calificarea Stelei în primăvara europeană:

"Cum să nu cred în calificare? Putem să câştigăm toate meciurile rămase. Avem în faţă trei echipe pe care le putem bate".

"Parcă pe dreapta se pierde ritmul. Nu mai dau nume, nu e vorba de Golanski. Onicaş? L-am lăudat, dar la revedere, nu mai e ce a fost. Bicfalvi nu a mai jucat nimic. Pe Toja nu l-am lăudat degeaba", a adăugat patronul Stelei.

"Bergodi şi Stoichiţă au făcut ce au putut. Dacă nu au material. Eu acum mi-am dat seama, campaniile de transferuri au fost dezastruoase. Mai sunt patru jucători de valoare, care când vor intra în echipă, se va schimba", a mai spus Becali.

Liga Europa / Turcii de la Fenerbahce au răpus Steaua

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Fenerbahce Liga Europa