MENIU

Gigi Becali a fost audiat la Poliţia Capitalei

Foto: www.natimeir.ro
Omul de afaceri Gigi Becali este acuzat de lipsire de libertate, celelalte cinci persoane audiate fiind învinuite şi de uz de armă fără drept

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost reţinut de procurori în prezenţa unui avocat din oficiu, au declarat surse judiciare pentru NewsIn, care au mai spus că omul de afaceri a fost apărat pentru puţin timp, la Poliţie, de Aurelian Bădulescu, avocatul fostului şef DGIPI. Gigi Becali este reţinut pentru lipsire de libertate, iar apropiaţii săi pentru uz de armă fără drept.

Imediat cum a ajuns la Poliţia Capitalei, Becali le-a spus poliţiştilor că avocatul său este Gheorghe Mateuţ, care urmază să ajungă de la Arad în cursul zilei.

Mateuţ a cerut Judecătoriei Sectorului 1 ca propunerea de arestare a acestuia să fie judecată după ora 21.00, deoarece nu se afla în Bucureşti.

Cătălin Dancu este cel de-al treilea avocat din acest dosar.

Aurelian Bădulescu, avocatul fostului şef al DGIPI, Cornel Şerban, a fost joi dimineaţă, la Poliţie, dar a stat o perioadă scurtă de timp.

Gigi Becali a fost reţinut de procurori joi pentru 24 de ore. În această dimineaţă, judecătorii au emis mandat de arestare pentru 29 de zile.

De asemenea, şi alte persoane implicate în scandalul furtului maşinii finanţatorului Stelei au fost arestate.

Omul de afaceri Gigi Becali este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, celelalte persoane audiate fiind învinuite şi de uz de armă fără drept.

Citeşte şi

Gigi Becali şi alte cinci persoane, audiate de poliţişti sub acuzaţia de lipsire de libertate

Gigi Becali a fost ridicat de poliţişti de la domiciliul său din Pipera şi dus cu mandat, la Poliţie, pentru audieri. VEZI VIDEO

Dosarele lui Gigi Becali: Omul de afaceri a bătut drumul pe la Parchete de multe ori în ultimii ani