MENIU

Germania - Lovin a debutat pentru Munchen 1860 în amicalul cu Aberdeen, scor 1-0

Foto: www.bookies.ro

Mijlocaşul român Florin Lovin, care a ajuns la un acord cu Munchen 1860, a debutat pentru nemţi într-un amical cu Aberdeen, scor 1-0.

Florin Lovin a fost introdus pe teren din primul minut pentru Munchen 1860 şi a stat pe teren până în minutul 73, atunci când a fost înlocuit cu Camdal. Singurul gol al meciului a fost reuşit de fundaşul dreapta al nemţilor, Holebas, în minutul 44.

"Primul jucător dintre cei noi care au debutat la Munchen 1860 a fost românul Florin Lovin. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a evoluat o repriză şi jumătate ca mijlocaş defensiv şi a lăsat o impresie destul de bună", se arată pe site-ul nemţilor.

Preşedintele de onoare al grupări FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, a declarat, sâmbătă, agenţiei NewsIn, că Florin Lovin a ajuns la un acord cu gruparea din Liga a II-a germană, Munchen 1860, iar în urma acestei tranzacţii gruparea moldoveană va primi 500.000 de euro. Florin Lovin a venit la Steaua în sezonul 2004-2005, iar de atunci a adunat peste 130 de meciuri în tricoul Stelei, în toate competiţiile.

La puţin timp după reunirea Stelei, Florin Lovin a fost anunţat că nu mai face parte din vederile antrenorului pentru noul sezon. După această decizie, mijlocaşul a fost trimis la echipa a doua şi pus pe lista de transferări. Florin Lovin se poate transfera la orice formaţie numai în cazul în care Steaua va achita echipei FCM Bacău 500.000 de euro, sumă care reprezintă o cotă parte din drepturile jucătorului deţinute de gruparea moldoveană.
Mai multe articole despre:
amical Aberdeen Florin Lovin Munchen 1860