MENIU

George Copos: Manea şi Rada au reînviat spiritul Rapidului

Foto: NewsIn

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat că este optimist după rezultatele obţinute de rapidişti în primele etape ale returului şi că este convins că toate problemele Rapidului se vor rezolva.

"Rapid se poate bate pentru a ajunge între primele 3-4 echipe din România, chiar dacă acest lucru este foarte greu de realizat în condiţiile actuale. Sunt foarte fericit pentru că Marian Rada şi Manea Nicolae, o echipă extra, au reînviat spiritul Rapidului! Trebuie să recunoaştem că Rapid are o mare gaură, de circa 17  milioane de euro! Facem toate eforturile în aşa  fel încât până pe 31 martie să luăm licenţa pentru sezonul 2009/2010 şi să acoperim datoria imensă de 17 milioane de euro şi o vom face! Rapidul nu va falimenta niciodată. Datorie din 31 martie  2008! Jucătorii au salariile plătite la luna decembrie, vor avea şi pe ianuarie peste 2 săptămâni"", a declarat George Copos la GSP TV.

Copos a acuzat arbitrajul partidei: "Mi se pare extrem de curios faptul că trei jucători importanţi nu vor juca la Cluj. Sunt decizii ciudate".

Directorul general al rapidiştilor, Grigore Sichitiu, s-a declarat extrem de bucuros pentru victoria obţinută, mai ales în condiţiile în care clubul trece prin numeroase probleme.

"Sunt foarte bucuros pentru că am obţinut o victorie foarte muncită. Am avut lângă noi un public fantastic, de aceea am şi jucat 11 contra 11, pentru că mult timp am fost în 10 şi sunt bucuros, pentru că aceşti băieţi meritau din plin victoria. Rapid a găsit mereu resurse interne de a se motiva şi mereu a arătat forţa pe care o are. Chiar dacă avem aceleaşi probleme financiare, iată că echipa a găsit forţa să câştige acest meci", a spus oficial giulştenilor, care a adăugat că speră ca situaţia financiară să se rezolve cât mai curând", a declarat Sichitiu la GSP TV.

Sichitiu a mai spus că arbitrul a avut o manieră ciudată de a conduce partida şi consideră că i-a fost frică să nu piardă meciul de sub control: "
Eliminarea lui Constantin a fost o exagerare şi cred că lui Robert Dumitru i-a fost frică de acest meci. A mai avut multe decizii pe care nu le-am înţeles şi nu cred că poate duce până la capăt un meci cu tensiune. Este un fricos şi de aceea a şi dat vreo 10 cartonaşe galbene".

În urma victoriei cu Farul, Rapid a urcat pe locul 3 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Farul Constanţa a rămas pe poziţia a 12-a, cu 22 de puncte.  

Mai multe articole despre:
Liga I Rapid George Copos Etapa a 19-a