MENIU

Geoană, către poporul PD-L: "Nemernicii dracului!". VEZI VIDEO

Foto: NewsIN

Preşedintele PSD s-a enervat rapid în timpul unei vizite desfăşurate la începutul campaniei electorale în Bucovina. S-a aprins rapid la vederea unei susţinătoare a democrat-liberalilor, i-a răspuns din mers, pentru ca apoi să-i scape o înjurătură.

Nu doar Traian Băsescu are probleme cu nervii în campanie electorală. Ci şi preşedintele PSD Mircea Geoană. Dacă Băsescu a spus într-o conversaţie privată în campania pentru suspendarea sa despre o jurnalistă de la Antena 3 că este o "ţigancă împuţită", Geoană a dat-o şi el în bară, la începutul acestei campanii prezidenţiale, după cum o demonstrează un filmulet postat pe youtube şi preluat de HotNews.

Astfel, în timpul vizitei sale electorale din Bucovina de la sfârşitul lunii trecute, Geoană a fost agatat de nişte susţinători ai PD-L. Le-a răspuns din mers, după care, în faţa camerelor de filmat ale Bucovina TV, i-a scăpat o înjurătură. 

"Ce aveţi în sacul ăsta cu PD-L-ul? Mai bine aţi da subvenţii la agricultură, cu guvernul ăsta al vostru. Că aţi nenorocit agricultura!", spune Geoană, flancat de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita. După care îi scapă o vorbă grea fie la adresa susţinătorilor PD-L, fie chiar la adresa pedeliştilor: "Nemernicii dracului!"