MENIU

Geoană afirmă că PSD a uitat în ultimii ani de muncitorime, ceea ce a fost o greşeală

Foto: NewsIn

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, în timpul unei vizite la societatea Ramira din Baia Mare, că PSD a uitat în ultimii ani de muncitorime şi că acest lucru a fost o greşeală.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a vizitat, joi, două societăţi din Baia Mare, Ramira şi Italsofa, transmite corespondentul NewsIn. Pe platforma industrială de la Ramira, Geoană s-a întâlnit cu muncitorii societăţii, care şi-au întrerupt programul de lucru pentru vizita acestuia. El le-a spus muncitorilor că regretă faptul că partidul din care face parte i-a cam uitat pe muncitori şi a afirmat că ar fi cazul să se reîntoarcă spre ei.

"PSD a uitat în ultimii ani de muncitorime, ceea ce a fost o greşeală. Ar fi bine să facem ceva şi pentru muncitori, pentru că doar prin ei industria poate creşte, dar încercăm să învăţăm din greşeli", a afirmat Mircea Geoană.

Liderul PSD a mai spus că actuala criză economică va reaşeza priorităţile ţării, pentru că nu e normal ca în România să se câştige doar din speculaţii imobiliare.

"Fără agricultură, pe de-o parte, fără industrie, pe de altă parte, nicio ţară nu se poate dezvolta. Noi am trăit cu iluzia că te poţi dezvolta fără să produci. Nu produci, nu exişti. Şi criza asta financiară care a plecat din America este o criză a faptului că multă lume a crezut că se pot face bani din speculaţii financiare, iar în România din speculaţii imobiliare. Şi iată că am căzut cu picioarele pe pământ", a susţinut Geoană.

La societatea Italsofa, liderul social-democrat s-a întâlnit cu reprezentanţi din administraţia firmei.

Mai multe articole despre:
alegeri Mircea Geoană PSD campanie Baia Mare