MENIU

Gelu Vişan (PD-L): Îmi pare rău că nu am reuşit să aflăm adevărul

Foto: cdep.ro
Gelu Vişan: Cred că era nevoie să mai prelungim perioada de activitate a comisiei

Deputatul PD-L, Gelu Vişan, a declarat că încă nu se cunosc care au fost firmele subcontractoare şi îşi arată regretul că nu a reuşit să afle adevărul.

"Principala problemă care s-a ivit a fost legată de cererea membrilor parlamanetari PD-L de a continua lucrările comisiei de anchetă parlamentară, pentru că în opinia noastră nu există elemente şi date care în acest moment să ne permită să aflăm adevărul total", a declarat Vişan, mulţumindu-i ziaristului Cătălin Tolontan pentru aportul adus în cazul Ridzi.

Deputatul PD-L şi-a arătat nemulţumirea că membrii PD-L, cinci din 15 membrii ai comisiei, nu şi-au putut impune punctul de vedere privind încheierea acestei comisii de anchetă.

În acest moment, nu ştim decât doi din probabil 16-17 subcontractori, afirmând că probabil 6 sau 7 dintre aceştia sunt parteneri şi asociaţi ai firmei Locco. "Firma Artisan şi firma Locco au participat, din informaţiile noastre, de 4 anila acest tip de bussines împreună şi nu le e străin accesul la banii publici", a declarat Vişan.

O altă problemă ridicată de Vişan este că s-au făcut "recepţii pe eveniment şi nu exită cantităţile şi obiectivele", continuând că încă nu se cunoaşte adevărul în acest caz de delapidare.
Mai multe articole despre:
Raport comisie Monica Iacob Ridzi Gelu Vişan