MENIU

Ganea către Niculescu: Îţi smulg capul dacă te rogi de Borcea pentru un loc în echipă!

Foto: NewsIn

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere. Ameninţaţi de Borcea cu un program de muncă de opt ore pe zi, ca la fabrică, jucătorii au intrat şi pe mâna lui Ionel Ganea. Primul luat în colimator de managerul "câinilor" a fost chiar finul preşedintelui Cristi Borcea, Claudiu Niculescu, una dintre cele mai mari dezamăgiri ale sezonului.

Ganea nu umblă cu jumătăţi de măsură şi asistentul Dorin Mudura, pe care fostul atacant l-a strâns de gât în timpul unui meci pe când evolua la FC Timişoara, poate depune oricând mărturie în acest sens. Ajuns manager la Dinamo, Ionel Ganea nu se dezminte şi l-a ameninţat cu bătaia pe atacantul Claudiu Niculescu, ajuns rezervă la Dinamo deşi în trecut era om de bază.

De la revenirea în Ştefan cel Mare, "Clau-gol" nu a prea rupt gura târgului şi lustruieşte banca de rezerve, prinzând doar câteva minute pe meci, timp în care nu reuşeşte deloc să-şi ajute echipa. Se pare că Niculescu i-ar fi transmis naşului Borcea că este nemulţumit de statutul de rezervă, ceea ce a stârnit nemulţuirea colericului Ganea.

"Dacă te mai prind vreodată sau mai aud că-l suni pe Borcea sau pe alt conducător ca să te rogi să te bage în echipă, îţi smulg capul! Ai înţeles? Ştii bine că nu glumesc şi nu te pune cu mine, că am venit la Dinamo să fac treabă, nu să închid ochii la mizerii şi la compromisuri", i-a spus Ganea lui Niculescu, conform Fanatik.

Ganea l-a avertizat chiar şi pe Borcea să nu intervină pentru Niculescu: "Ştiu că tu eşti şeful şi faci cum crezi că e mai bine, dar te rog să nu le dai ascultare finilor şi altora care te sună pentru astfel de chestii. E mai bine pentru toţi să terminam cu nepotismele şi cu alte chestii de genul asta"
Mai multe articole despre:
Dinamo ameninţare Ionel Ganea Claudiu Niculescu