MENIU

Galop de sănătate pentru FC Timişoara, la Mediaş

<descriere>

După victoria cu Dinamo, de etapa trecută, FC Timişoara a învins şi la Mediaş, pe Gaz Metan, scor 6-2, în etapa a 15-a a Ligii I.

După un start de meci disputat, Timişoara a deschis scorul prin Alexandru Bourceanu (28), aflat la prima reuşită în tricoul \"viola\", pentru ca gazdele să egaleze după nici 10 minute prin Cristian Todea (37), care a prins o execuţie de zile mari.

Finalul de repriză a fost unul extrem de agitat, cu o eliminare şi două penalty-uri. Florin Lazăr, de la Gaz Metan, a primit roşu pentru că s-a crezut portar (45), iar centralul Istvan Kovacs a dictat penalty, transformat de Gigel Bucur.

Duă numai un minut, Kovacs a arătat din nou punctul cu var, de această dată în careul Timişoarei, după ce a văzut o intervenţie neregulamentară a lui Bonfim asupra lui Bud, iar lovitura de la 11 metri a fost transformată de Eric.

Scorul pauzei a fost 2-2, iar repriza a doua se anunţa una extrem de disputată. Numai că al doilea mitan a fost controlat autoritar de FC Timişoara, care a marcat încă patru goluri în poarta nefericitului Cosmin Vâtcă.

Căpitanul bănăţenilor, Dan Alexa, a înscris după mult timp pentru FC Timişoara (62), Gigel Bucur a mai punctat de două ori (71, 84), iar Dorin Goga şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, scorul final al întâlnirii fiind 6-2.

FC Timişoara rămâne neînvinsă în deplasare în acest sezon.

CASETA TEHNICĂ:

GAZ METAN MEDIAŞ - FC TIMIŞOARA 2-6 (Todea 36, Eric de Oliveira 45+1-penalty / Bourceanu 28, G. Bucur 45-penalty, 72, 85, Alexa 64, Goga 78)

Gaz Metan: Vâtcă - Nohai, Lazăr, Hoban, Buzean - Kubala (Muntean 70), Todea, Zaharia (Zaharia 73) - Eric de Oliveira, Bud, Silvăşan (Akaki Khubutia 46). Antrenor: Cristian Pustai.

FC Timişoara: Supic - Bonfim, Luchin, Nibombe, Maxim (Goga 60) - Alexa, Bourceanu (Curtean 83), Art. Karamian - Magera - Bucur, Parks (Arm. Karamian 79). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Akaki 63 / Art. Karamian 40, Magera 41, Bonfim 46, Supic 76

Cartonaş roşu: Fl. Lazăr 44

Arbitri: Istvan Kovacs - Eduard Dumitrescu, Eduard Ungureanu

Stadion: Gaz Metan; Spectatori: 4.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Gaz Metan Mediaş - FC Timişoara, scor 2-6.