MENIU

Galatasaray - Dinamo 4-1 (FINAL), în grupa F a Ligii Europa

Foto: NewsIn

REALITATEA.NET vă prezintă LIVE TEXT desfăşurarea partidei Galatasaray - Dinamo, care se dispută la această oră, în etapa a treia a grupei F din Liga Europa.



Componenţa echipelor:

Galatasaray: Leo Franco - Sabri Sarioglu (Ugur Ucar 67), Mehmet Topal, Servet Cetin, Caner Erkin - Mustafa Sarp, Ayhan Akman (Ozbek 74) - Kader Keita (Aydin 55), Elano, Kewell - Nonda. Antrenor: Frank Rijkaard.

Dinamo: Dolha - Scarlatache, Tamaş, L. Goian, Zie Diabate - Torje (Cl. Niculescu 75), Rus (Boştină 46), N'Doye, Alexe - Adr. Cristea - Andrei Cristea. Antrenor: Ion Marin.

Arbitri: Martin Ingvarsson (central) - Magnus Sjoblom, Peter Martinsson (asistenţi) - Daniel Stalhammar, Michael Lerjeus (asistenţi adiţionali) - Magnus Ahlsen (rezervă), toţi din Suedia.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 88 Dolha greşeşte copilăreşte şi scapă mingea în faţă la un şut al lui Elano, dar revine şi îşi repară greşeala, reuşind să îndepărteze pericolul.

Min. 86 Tamaş a expediat un şut "sănătos" spre poarta lui Leo Franco, dar portarul argentinian a scos din vinclu.

Min. 83 Jocul s-a mai domolit. Turcii au un avantaj confortabil, iar dinamoviştii par resemnaţi.

Min. 70 Andrei Cristea centrează în faţa porţii la firul ierbii, Leo Franco şi Mehmet Topal se încurcă unul pe altul, însă niciun dinamovist nu a fost pe fază pentru a împinge în plasă mingea îndepărtată în cele din urmă de un jucător al gazdelor.

Min. 69 Adrian Cristea trimite în bară cu un şut deviat uşor de Servet Cetin.

Min. 58 Penalty pentru Galata! Zie Diabate l-a faultat în careu pe Aydin, iar centralul suedez a arătat fără ezitare punctul de la 11 metri.

Min. 53 Tot Andrei Cristea încearcă un lob de la 18 metri, dar mingea trece peste poartă.

Min. 50 Leo Franco reţine în doi timpi un şut de la 20 de metri al lui Andrei Cristea.

Min. 39 Dolha o salvează pe Dinamo de la primirea unui nou gol de la Kewell, scăpat din marcaj de Lucian Goian.

Min. 37 Torje centrează în faţa porţii, pentru Andrei Cristea, care nu ajunge însă la minge pentru a o împinge în plasă, iar aceasta s-a scurs în afara terenului.

Min. 35 Turcii caută să se desprindă, iar Shabani Nonda prinde un şut de la marginea careului, reţinut însă de Dolha.

Min. 29 Marius Alexe a scăpat spre poartă şi a căutat golul cu un şut de la 30 de metri, dar mingea a ocolit vinclul.

Min. 21 Elano a scăpat spre poarta lui Dolha şi a înscris din unghi, dar golul nu a fost validat, deoarece brazilianul plecase din poziţie de ofsaid.

Min. 20 Cristea a executat un corner de pe dreapta la bara a doua, Alexe, venit din spate, a reluat cu capul, însă mingea a căzut pe plasa porţii lui Leo Franco.

Min. 16 Adrian Cristea a scos din joc doi adversari şi i-a pasat în dreapta lui Torje, al cărui şut s-a dus însă puţin peste poartă.

Min. 9 Elano reia cu capul spre poartă, după o lovitură liberă, dar Dolha reţine fără probleme.

Mai multe articole despre:
Dinamo Galatasaray Grupa F Liga Europa live TEXT