MENIU

Gabriel Tamaş: Batem cu 4-0 în Cehia

Foto: NewsIn

Fundaşul lui Dinamo şi atacantul Marius Niculae cred că echipa lor poate întoarce la Liberec scorul din prima manşă cu Slovan. Ambii se aştepatu la o sancţiune mai dură din partea UEFA.

În ton cu şefii clubului, fotbaliştii lui Dinamo sunt foarte mulţumiţi de atitudinea UEFA faţă de incidentele de la meciul cu Slovan Liberec şi, mai mult, sunt încrezători că se pot califica în grupele Ligii Europa.

Starea de spirit din lotul "câinilor" a fost exprimată de fundaşul Gabriel Tamaş: "Sunt bucuros că nu ne-au suspendat, ne era teamă la toţi că ne vor exclude din Europa. Noi speram şi înainte că nu o să ne dea o suspendare prea mare. Cum ne-au dat ei două goluri, aşa putem şi noi întoarce rezultatul. 4-0 o să se termine. Nu mai avem nimic de pierdut", a spus fundaşul alb-roşilor.

Şi atacantul Marius Niculae este mulţumit de decizia UEFA, mărturisind că se aştepta la ceva şi mai rău. "Sunt oarecum bucuros, având în vedere că decizia putea fi mult mai grea. Sincer, mă aşteptam la mai rău, mai ales că suntem recidivişti după meciul cu NEC", a spus Niculae, care spune că Dinamo va avea acum un moral mult mai bun în Cehia.

"Mai avem şanse, speranţa moare ultima. Sperăm că vor lua meciul mai uşor. Plecăm cu un moral mai bun, privim cu încredere acest retur cu Slovan. Mulţi zic că e imposibil, dar noi sperăm. Păstrând proporţiile, şi la meciul PSG-Steaua s-a întâmplat ceva similar. Sper că în cazul unei calificări îl vom împăca şi pe domnul Borcea şi vor intra şi banii în cont. Dânsul a rămas alături de noi, pe când ceilalţi au plecat", a explicat atacantul.