MENIU

Gabriel Sandu spune că va continua proiectele începute la Ministerul IMM-urilor

Foto: NewsIn

Ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, a declarat vineri, după preluarea interimatului la Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri, că va continua proiectele începute în acest an.

"Le-am cerut ca până luni, la 10.30, să îmi prezinte organigrama cu tot ce înseamnă sarcini şi atribuţii, să continuăm proiectele pe 2009, astfel încât să ne încadrăm în execuţia bugetară şi să ştim ce avem de făcut în 2010", a declarat Gabriel Sandu.

De asemenea, ministrul interimar pentru IMM-uri a mai spus că a solicitat şi o proiecţie bugetară pentru proiectele ministerului până în 2012.

Gabriel Sandu a precizat că Ministerul pentru IMM-uri va avea doi secretari de stat, unul dintre ei fiind Maria Pârcălăbescu, care a rămas pe post. Înlocuitorul secretarului de stat Gheorghe Marin este Irinel Cristu, prin decizia premierului Emil Boc.

De asemenea, acesta a mai declarat că încă nu a luat o decizie în cazul celui care-l va înlocui în funcţia de secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) pe Costel Topcian.

Miniştrii PSD au demisionat, joi, din cabinetul Boc, în semn de protest faţă de revocarea din funcţie a ministrului de Interne, Dan Nica. Alături de miniştri, vor pleca din funcţii consilierii personali ai acestora şi secretarii de stat social-democraţi.