MENIU

Gabi Balint: O repriză am fost campioni, în cea de-a doua am pierdut totul

Foto: NewsIn

Antrenorul lui FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat duminică, după înfrângerea cu Unirea Urziceni, că jucătorii săi au pierdut totul în repriza secundă pentru că s-au crezut prea repede învingători şi au plătit scump greşelile comise.

"O repriză am fost campioni, iar în cea de-a doua am pierdut totul. Nu ştiu dacă adversarii au meritat victoria, dar s-a văzut că e greu să învingi Urziceniul. Am luat două goluri, iar când greşeşti, plăteşti. Unirea a făcut un sezon destul de bun, l-a făcut şi Timişoara, dar punctele pierdute cu Cluj, Dinamo şi Urziceni au contat decisiv. Responsabilitatea rezultatului îmi aparţine, dar mergem mai departe", a declarat Gabi Balint duminică seară, după înfrângerea Timişoarei în faţa liderului, scor 1-2.

"Unirea nu a arătat ca o echipă campioană, dar echipa mai liniştită în interior a câştigat. Sunt foarte dezamăgit de rezultat. La pauză ştiam şi eu, şi băieţii de rezultatul de la Dinamo şi am încercat să-i îmbărbătez, dar degeaba", a mai comentat Balint.

Tehnicianul s-a declarat extrem de dezamăgit că jucătorii săi s-au retras în apărare după ce au preluat conducerea şi a mărturisit că se teme ca în urma ultimei etape echipa să nu piardă şi locul 3 după meciul de la Braşov.

Aceeaşi temere a fost mărturisită şi de căpitanul echipei, Dan Alexa, care a declarat după meci: "Nu ştiu dacă vom mai avea motivaţie la Braşov, dar sper ca Urziceniul să se împiedice cu Steaua".

Liderul Ligii I, Unirea Urziceni, a învins-o pe FC Timişoara, în deplasare, scor 2-1, într-un meci jucat duminică, în penultima etapă şi s-a distanţat la 4 puncte de Dinamo, putând fi noua campioană dacă bănăţenii nu vor primi cele 6 puncte de la TAS.
Mai multe articole despre:
Liga I Gabi Balint etapa a 33-a FC Timişoara