MENIU

G. Becali, la Realitatea FM: Când eram împreună la şpriţ, aveam o impresie bună despre Băsescu

Foto: iasiplus.ro

Gigi Becali îl simpatiza pe Traian Băsescu numai când mergeau împreună la şpriţ. Lucrurile s-au schimbat, însă. Astăzi, Băsescu este "un preşedinte distrugător de neam, care nici nu-şi dă seama pe ce lume trăieşte".

Promit că voi face o Românie pe care Dumnezeu să o iubească!

Îmi place discursul lui Crin Antonescu, dar nu ştiu dacă e capabil să pună în aplicare ce spune pentru că este prea idealist. 

Acest om, dacă mai conduce ţara, ne ducem de râpă. Am întâlnit fel de fel de oameni, dar şi golani. Dar am întâlnit golani care au nobleţe. Ăsta nu are nobleţe. E un golan de ultimă speţă. 

Cel mai ticăloşit în această ţară este tot ceea ce controlează Traian Băsescu.

Am devenit mai înverşunat pe Traian Băsescu atunci când am văzut că dă diplome de merit la doi procurori care m-au arestat pe mine.

Impresie prea bună nu am avut niciodată, ca şi conducător. Ca om, o aveam, când eram împreună la şpriţ. Ca preşedinte, Traian Băsescu este un preşedinte distrugător de neam. Acest om care spune că vrea să reformeze acest stat ticăloşit cu care spunea că a făcut un meci egal... Acest sistem nu a fost nicicând mai ticăloşit decât în vremea lui. 

Eram parteneri de şpriţ, atunci când eram, dar nu am nimic cu Traian Băsescu. Nu vreau nici să-l arestez, nici să-l văd în puşcărie.

La postul Taraf (Etno TV, în realitate, n.r.), Traian Băsescu îi spunea lui Condurăţeanu 'Măi, Florine...' El nici nu-şi dă seama pe ce lume trăieşte. Nu ştie că avem cele mai multe firme în faliment.

Nu am făcut prea mare campanie electorală pentru că am avut un singur ţel: ca România să nu mai fie condusă de un singur om, un tiran, Traian Băsescu. România fără preşedinte ar merge mult mai bine decât cu Traian Băsescu.

Din '78 până în '89 am făcut afaceri. Nu am lucrat în slujba comunismului. Aveam oi şi făceam afaceri, făceam comerţ. Aveam 4-500 de oi. Veneau organele de opresiune comunistă şi Securitatea dar, când vedeau cum câştig banii, mă lăsau în pace. Eram bogat datorită tatălui meu care, pe unde mergea, făcea avere.

Gigi Becali, candidatul PNG la preşedinţie, a fost invitat, astăzi, la , în emisiunea "Ore de vârf", moderată de Carmen Constantin şi Cătălin Striblea.