MENIU

"Frankenstein" Michael Jackson: Megastarul făcea teste genetice pentru a avea copii perfecţi

Foto:muzica.phg.ro

Îngrozit de faptul că fiii săi ar fi putut să moştenească vitiligo, starul pop a apelat la specialişti în feritilizare şi la prieteni pentru donaţii de spermă şi ovule.

La aproape două luni de la moartea lui Michael Jackson, dezvăluirile legate de viaţa privată a megastarului continuă să apară în presa din întreaga lume.

Tabloidul The News of The World scrie în ultimul număr că Michael era obsedat de genetică şi făcea totul pentru a avea copii perfecţi.  

"Michael Jackson era atât de disperat să aibă copii perfecţi încât apela la prieteni pentru a dona spermă şi ovule", scrie publicaţia britanică, fiind citat un apropiat al artistului.

"A preferat să lucreze cu medici specializaţi în fertilitate", mai spune sursa citată, adăugând că însuşi megastarul citea cărţi de genetică.

Spaima lui Michael Jackson pornea de la faptul că fiii săi ar fi putut să moştenească vitiligo, boala care l-a marcat pe starul pop toată viaţa.

"Voia copii inteligenţi şi frumoşi, devenise specialist în genetică", a  mai spus apropiatul lui Michael pentru taboidul britanic.

Mark Lester afirmase, într-un interviu pentru acelaşi săptămânalul britanic "News of The World", că a donat spermă pentru Michael Jackson şi crede că el este tatăl biologic al fiicei regelui muzicii pop, Paris. Potrivit acestuia, donaţia a fost realizată într-o clinică din Londra în februarie 1996.

Mama lui Michael Jackson, Katherine, a obţinut custodia celor trei copii ai megastarului decedat pe 25 iunie, printr-o decizie a instanţei.