MENIU

Formula 1: Felipe Massa a deschis ochiul stâng

Foto: periodistadigital.com

Pilotul brazilian de la Ferrari a răspuns coerent unor întrebări în engleză, portugheză şi italiană, ştie unde sunt stânga şi dreapta, astfel că ar putea fi transferat la jumătatea lunii august.

Starea lui Felipe Massa se îmbunătăţeşte vizibil, în timp ce oficialii de la Ferrari îi caută un înlocuitor pe măsură pilotului brazilian, indisponibil tot sezonul după accidentul de la Hungaroring.

"El a răspuns corect la întrebări în portugheză, engleză şi italiană. Ştie unde este stânga şi unde este dreapta. De asemenea, el poate deschide ochiul stâng, iar vederea este bună. O asemenea ameliorare a stării de sănătate este fantastică. M-a recunoscut şi mi-a explicat că nu înţelege exact ce s-a întâmplat pe pistă", a declarat pentru Globo medicul Dino Altmann, venit special din Brazilia pentru monitorizarea lui Massa.

Directorul medical al spitalului AEK din Budapesta a declarat că  Massa ar putea să fie transferat la mijlocul lunii august, adăugând că speră ca pilotul să poată face autonom acest lucru.