MENIU

Florin Bratu se întorce la antrenamente

Foto: NewsIn

Au trecut aproape zece luni de când atacantul lui Dinamo s-a accidentat grav, la un meci cu CFR Cluj. De luni, el îşi va relua pregătirea alături de lotul "câinilor".

Restanţa câştigată de Vaslui în faţa lui Gaz Metan Mediaş aruncă Dinamo în zona retrogradării după două etape, pe locul 16. De aproape zece luni atacantul Florin Bratu, accidentat, priveşte eşecurile formaţiei sale de pe margine, titlul ratat în primăvară sau chinul din acest început de sezon.

De luni, fotbalistul îşi va relua însă pregătirile alături de prima echipa. Într-o declaraţie pentru agenţia NewsIn, el a afirmat: "Nu a apărut niciun fel de complicaţie la accidentarea mea, nu s-a întâmplat nimic grav. Nu am mai făcut antrenamente alături de echipă în ultima perioadă deoarece am continuat recuperarea la un centru specializat. De săptămâna viitoare voi reveni la antrenamentele echipei, dar încă nu sunt pus la punct sută la sută cu pregătirea fizică".

Medicul lui Dinamo, Liviu Bătineanu, a confirmat şi el că atacantul este în regulă cu recuperarea şi va reveni de luni la antrenamentele normale: "A decurs foarte greu recuperarea sa. Nu au fost complicaţii, el a definitivat procesul de recuperare la o clinică privată. De luni va reveni la antrenamantele normale ale echipei".

Atacantul a efectuat în luna martie primele alergări, după ce în toamna anului trecut a suferit o entorsă la genunchi, care i-a afectat ligamentele încrucişate. Din primăvară, jucătorul s-a pregătit însă separat faţă de restul lotului.

Mai multe articole despre:
Dinamo CFR Cluj Vaslui Gaz Metan Mediaş Florin Bratu