MENIU

Florentino Perez, noul preşedinte al lui Real Madrid

Foto: www.realmadrid.es

Florentino Perez este, de luni, noul preşedinte al clubului Real Madrid. Alegerile pentru acest post nu au mai avut loc deoarece omul de afaceri spaniol a fost unicul candidat pentru a conduce cea mai titrată grupare din Spania.

Perez a avut, iniţial, un contracandidat, pe Juan Onieva, însă acesta s-a retras din cursă.

"Noul preşedinte al grupării Real Madrid, Florentino Perez, îşi va intra în atribuţii luni, 1 iunie", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

"Nu o să am niciun fel de limită pentru a aduce Real Madrid acolo unde îi este locul. Avem nevoie de o revoluţie la echipă pentru a face din nou performanţă. Dominarea din acest sezon a rivalilor de la FC Barcelona m-a motivat şi mai mult", a spus noul conducător al Realului, acum în vârstă de 62 de ani.

Perez şi-a prezentat joia trecută programul de candidatură sub sloganul "visul se va întoarce", bazându-se cel mai mult pe componenţa staff-ului său, dar şi pe promisiunea că va aduce la echipă jucători "spectaculoşi", fără să dea însă nume. Presa iberică susţine că unul dintre jucătorii vizaţi este brazilianul Kaka de la AC Milan, însă se vorbeşte şi de un nou tehnician, iar acesta ar putea fi Manuel Pellegrini, de la Villareal.

Perez a mai fost preşedintele clubului Real Madrid, în perioada 2000-2006. În acea perioadă, Perez a adus jucători cu nume, precum Ronaldo sau David Beckham, iar formaţia din Madrid era numită "galactică" pentru performanţele sale. 

Cu Perez, Real Madrid a caştigat de două ori campionatul Spaniei (2001, 2003) şi o dată Liga Campionilor (2002).

Mai multe articole despre:
Real Madrid preşedinte Florentino Perez