MENIU

Florent Malouda: Va fi o catastrofă dacă nu vom învinge România

Foto: www.top-footballer.com

MIjlocaşul francez al lui Chelsea, Florent Malouda, a declarat, miercuri, că echipa pregătită de Raymond Domenech se află într-o postură ingrată în Grupa 7-a preliminară şi avertizează că vicecampioana mondială este obligată să învingă România în meciul de sâmbătă de la Paris, informează L'Equipe.

"Astăzi, dacă privim clasamentul grupei, putem spune că ne aflăm în dificultate. Aşa că, va fi o catastrofă dacă nu vom învinge România, dar nu trebuie să ne pierdem dinainte încrederea în forţele noastre. Ştim ce potenţial avem ca echipă şi nu trebuie să avem teamă", a spus Malouda.

Fostul jucător al lui Lyon, care a lipsit 7 luni din echipa naţională în actuala campanie de calificare ca urmare a declaraţiilor pe care le-a făcut la adresa lui Domenech, a precizat că, în prezent, relaţia dintre el şi selecţioner este una normală: "Dacă încă sunt aici, înseamă că am un rol important în echipă, iar performanţele de la Chelsea mi-au fost apreciate şi recunoscute. Nu mai sunt răţuşca cea urâtă, iar acest lucru îmi face plăcere".

Reprezentativa Franţei, ocupanta locului 2 în Grupa a 7-a preliminară, la cinci puncte în spatele liderului Serbia, care are un meci mai mult disputat, va primi, sâmbătă, vizita naţionalei României. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a adunat 7 puncte după primele 6 meciuri şi ocupă poziţia a 5-a în clasament, la şase puncte în spatele adversarei de sâmbătă.
Mai multe articole despre:
România Franţa CM 2010 Florent Malouda