MENIU

Finala Mică la Testul de Afacereză

The Money Channel

Concursul pe teme economice Testul de Afacereză se încheie în decembrie cu două finale. Finala Mică, ce va avea loc pe 10 decembrie, are ca premiu un tablou în valoare de 3000 de euro oferit de Casa de Licitaţii Artmark. Semifinalele pentru Finala Mica au loc în perioada 7-9 decembrie, când se întâlnesc cei nouă câştigători, ocupanţi ai locului doi la ediţiile săptămânale ale Testului de Afacereză.

Sebastian Zurini este câştigătorul ediţiei de miercuri, 9 decembrie, a Testului de Afacereză. El se va confrunta astăzi cu Cristina Ovezea, câştigătoarea de luni, 7 decembrie, şi cu Răzvan Gabriel Anton, câştigătorul ediţiei marţi,8 decembrie, în Finala Mică.

Sebastian este concurentul care s-a clasat pe locul II în a şaptea săptămână de concurs. El i-a învins pe Marius Ivaşcu, cel care s-a clasat pe locul II la ediţia din data de 26.11.2009, şi pe Cristian Bălăşcan, care a ocupat locul II la ediţia din 3.12.2009.

Concursul pe teme economice Testul de Afacereză se încheie în decembrie cu două finale. Finala Mică, ce va avea loc pe 10 decembrie, are ca premiu un tablou în valoare de 3000 de euro oferit de Casa de Licitaţii Artmark. Semifinalele pentru Finala Mica au loc în perioada 7-9 decembrie, când se întâlnesc cei nouă câştigători, ocupanţi ai locului doi la ediţiile săptămânale ale Testului de Afacereză. Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar semifinalele se vor desfăşura în perioada 14-16 decembrie. În semifinale participă cei nouă ocupanţi ai locului întâi la Ediţia Săptămânii. Câştigătorul Finalei Mari va pleca acasă cu un Opel Vectra OPC în valoare de 24 de mii de euro oferit de Di-Bas şi un Executive MBA în valoare de 21. 000 de euro oferit de CEU Business School.

Emisiunea-concurs Testul de Afacereză este prezentată de Daniela Cebotari şi Florin Cepraga şi se difuzează de luni până joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.

Pentru regulamentul concursului şi detalii înscriere accesează www.afacereza.ro.

Mai multe articole despre:
afacereză testul de afacereză finala mica