MENIU

FINAL: Universitatea Craiova - Dinamo 2-0

Foto: NewsIn

Universitatea Craiova a învins cu scorul de 2-0 liderul Ligii I, Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 23-a, în care golurile au fost marcate de fraţii Florin şi Mihai Costea.

Universitatea Craiova - Dinamo 2-0

 

Componenţa echipelor:

Universitatea Craiova: Bornescu - Dănănae, Găman, D. Stoica, Rose - Prepeliţă, Dilevski (Bărboianu 58), Şoavă - Wobay, M. Costea (Gângioveanu 84), Fl. Costea (Barbu 90). Antrenor: Nicolo Napoli.

Dinamo: Lobonţ - Blay, Tamaş, Moţi, Bruno Simao - Torje (M. Niculae 51), N'Doye (Boştină 17), Papa Malick (Mitea 88), Ad. Cristea - Cl. Niculescu, Dănciulescu. Antrenor: Mircea Rednic.

Arbitri: Cristian Balaj - Octavian Şovre, Dorin Mudura

Observatori: Nicolae Pantea, Alexandru Boc.

Min. 90+3 Meciul se încheie cu victoria Craiovei, scor 2-0, iar Dinamo rămâne fără victorie în Bănie din august 2006.

 

Min. 73 După ce la începutul reprizei secunde fanii dinamovişti au fost evacuaţi de pe stadion, din cauză că au aruncat cu scaune în forţele de ordine, este rândul oltenilor să aibă ceva de împărţit cu jandarmii, care au intervenit în forţă în mijlocul galeriei Craiovei.

Min. 69 Claudiu Niculescu (Dinamo) a primit direct cartonaşul roşu pentru un gest nesportiv.  Fostul jucător al Universităţii a fost eliminat după ce l-a călcat pe gleznă pe Dănănae în timp ce acesta era căzut la pământ.

Min. 65 Deşi antrenorul dinamovist Mircea Rednic l-a trimis în teren şi pe Marius Niculae, alături de Niculescu şi Dănciulescu, atacurile "câinilor" continuă să fie anemice.

Min. 50 Florin Costea a speculat o greşeală a dinamovistului Tamaş şi a rămas singur cu Lobonţ, dar, intrat în careu, a încercat să-l dribleze pe portarul dinamovist, care a reuşit, totuşi, să reţină.

Min. 46 S-a reluat jocul la Craiova.

Min. 45+2 Pauză. Craiova intră la pauză cu un avantaj de două goluri.

Min. 41 Dinamo are ocazii doar din faze fixe. Claudiu Niculescu a trimis în transversală, din lovitură liberă de la 22 de metri.

Min. 38 Prepeliţă trece pe lângă golul de 3-0, mingea şutată de el din interiorul careului trecând puţin pe lângă stâlpul din dreapta lui Lobonţ.

Min. 34 2-0 Mihai Costea (U. Craiova) dublează avantajul gazdelor. Fraţii Costea au pornit un cotraatac, Mihai i-a pasat lui Florin, care a trecut ca acceleratul pe lângă doi fundaşi şi a şutat de la 16 metri. Lobonţ a plonjat şi a deviat mingea în bara din stânga sa, dar aceasta a ricoşat până la Mihai Costea, care a marcat în poarta goală.

Min. 20 1-0 Florin Costea (U. Craiova) deschide scorul. După un atac prelungit al gazdelor, în care Lobonţ a respins de lângă bară un şut violent din afara careului, mingea a ajuns în dreapta la Prepeliţă, care a centrat în careu, de unde Florin Costea a marcat cu o foarfecă, de la 10 metri.

Min. 8 Prima ocazie a meciului a aparţinut celor de la Dinamo, un şut al lui N'Doye fiind scos de lângă bară de Bornescu (min. 2). Apoi, Craiova s-a instalat la cârma partidei, însă dominarea oltenilor este una sterilă, defensiva dinamovistă funcţionând foarte bine.

Min. 1 A început meciul. Startul partidei a fost întârziat şase minute din cauză că suporterii dinamovişti au aprins câteva zeci de torţe în sectorul ce le-a fost rezervat. În careul lui Bornescu, aflat în dreptul sectorului fanilor bucureşteni, vizibilitatea este, pentru moment, una redusă din cauza fumului.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Universitatea Craiova Etapa a 23-a