MENIU

FINAL / Unirea Urziceni - Rapid 1-0

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni a obţinut primele puncte din sezonul 2009/2010, învingând, pe teren propriu, scor 1-0, pe Rapid, în etapa a 2-a a Ligii I.



Componenţa echipelor:

Unirea: D. Tudor - Maftei (Mehmedovic 78), Nicu, Bruno Fernandes, Bordeanu - S. Frunză, I. Apostol, S. Paraschiv, Pădureţu - Bilaşco (Dănălache 89), Rusescu (Brandan 64). Antrenor: Dan Petrescu.

Rapid: A. Marinescu - Helder (Păun 46), M. Constantin, Iencsi, Bozovic - Herea (Grigorie 67), C. Lazăr, Matic (Djalovic 56), Cesinha - Spadacio - Joao Paulo Pinto. Antrenor: Viorel Hizo.

Arbitri: Istvan Kovacs - Ionel Popa, Dragoş Iliescu

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+3 Brandan salvează Unirea, respingând de pe linia porţii la o fază la care Daniel Tudor era bătut.

Min. 90+2 Sorin Frunză a scăpat spre poarta lui Marinescu şi a încercat să finalizeze singur, dar Marinescu a respins în lateral.

Min. 81 Cesinha a trimis un şut foarte bun de la 20 de metri, care a ocolit de puţin vinclul porţii lui Tudor, care s-a şi lovit de bară şi a acuzat o accidentare.

Min. 78 Vasile Maftei părăseşte terenul accidentat, pe targă, în aplauzele publicului şi îi lasă locul lui Mehmedovic.

Min. 76 Spadacio (Rapid) a prins o "torpilă" de la peste 30 de metri, care a trecut, însă, pe lângă poartă.

Min. 71 Brandan a ratat de puţin ţinta, cu un şut de la 18 metri.

Min. 60 Rapidistul Herea, ajuns în poziţie ideală, singur cu Tudor, după ce mingea l-a sărit pe Bordeanu în careu, iroseşte o ocazie uriaşă, trimiţând peste poartă.

Min. 49 Maftei centrează în careu, de unde Rusescu reia din foarfecă, însă pe lângă poartă.

 

Min. 33 Frunză a scăpat spre poarta lui Marinescu, dar a întârziat şutul şi a fost deposedat. Mingea l-a lovit apoi pe Rusescu, venit la susţinere şi a ieşit în aut de poartă.

Min. 31 Pericol la poarta Unirii. La o lovitură liberă pentru Rapid, Daniel Tudor a ieşit greşit pe centrare, iar Iencsi a reluat spre poartă cu capul, însă mingea a lovit bara şi a revenit la un ialomiţean, care a îndepărtat pericolul. Chiar dacă ar fi fost gol, însă, acesta nu ar fi fost validat, deoarece de la margine s-a indicat ofsaid.

Min. 22 Nicu a ratat o intercepţie şi l-a pus în poziţie foarte bună pe Joao Pinto, care a trimis peste.

Min. 19 Sorin Frunză (Unirea) a pătruns în careu, l-a driblat pe Marius Constantin şi a şutat la colţul scurt, dar Marinescu a reţinut.

Min. 15 Rapid atacă şi încearcă să dea cât mai repede replica, însă nu pune în pericol poarta lui Daniel Tudor.

Min. 10 Iniţiativa aparţine în acest debut de partidă Unirii Urziceni. Totuşi, acţiunile ialomiţenilor se opresc undeva la 20 de metri de poarta lui Marinescu, revenit între buturile Rapidului.

Min. 3 Helder a trimis puţin peste poarta lui Daniel Tudor, de la 30 de metri.