MENIU

FINAL / Gloria Buzău - Steaua 0-1

Foto: NewsIn

Steaua a învins cu scorul de 1-0 Gloria Buzău într-un medi disputat, în deplasare, în etapa a 29-a a Ligii I.

GLORIA BUZĂU - STEAUA 0-1

Echipe probabile:

Gloria Buzău: Zimmermann - Cojocnean, Mera, Diogo, Siminic (Axente 67) - Ademar (Garcia 50), Poparadu, David Sanchez (A. Popa 77), Fl. Sandu - Chiţu, Mansour. Antrenor: Constantin Cârstea.

Steaua: Zapata - Ogăraru, Baciu, Ghionea, Ochiroşii - Lovin, Bicfalvi - Dayro Moreno, B. Stancu (Pleşan 67), Toja (Semedo 73) - Kapetanos (Liţu 86). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Arbitri: Alexandru  Deaconu - Miklos Nagy, Dragoş Iliescu

Cele mai importante momente ale partidei

Min. 90+1 După intrarea în prelungiri, Steaua nu a mai părăsit jumătaea de teren a gazdelor, iar Dayro Moreno, găsit în careu la o lovitură de colţ, a şutat în blocaj, iar mingea a ieşit din nou în corner.

Min. 80 Ultimele minute au însemnat un forcing continuu al gazdelor, însă Steaua, chiar împinsă în propria jumătate, a reuşit să facă foarte bine faţă presiunii şi să-şi păstreze avantajul.

Min. 67 Fază confuză în careul Stelei. Nou intratul Axente s-a distrat cu apărătorii "roş-albaştrilor", a întors pentru Chiţu, care a dat, însă, pe lângă minge şi apoi s-a încurcat cu David Sanchez. Spaniolul a şutat până la urmă spre poarta lui Zapata, columbianul reuşind să reţină în doi timpi.

Min. 62 Florin Lovin (Steaua) a încercat o execuţie de fineţe, un lob din interiorul careului, însă mingea a trecut foarte puţin peste transversală.

Min. 57 David Sanchezk, unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor, a fost la un pas de golul egalizator, însă şutul său din lovitură liberă de la 30 de metri a fost scos de sub bară de Zapata.

Min. 30 Dayro Moreno iroseşte o bună  ocazie de a majora diferenţa, nereuşind să trimită pe spaţiul porţii dintr-o poziţie foarte favorabilă.

Min. 19 Mansour recuperează mingea după un luft al lui Mera în careul stelist, însă Zapata a reuşit să-l blocheze pe senegalez în ultimul moment.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Etapa a 29-a Gloria Buzău