MENIU

FINAL / FC Timişoara - Anderlecht 0-0, în grupa A a Ligii Europa

Foto: NewsIn

REALITATEA.NET vă prezintă LIVE TEXT desfăşurarea partidei Timişoara - Anderlecht, care a început la ora 22.05, în etapa a treia a grupei A din Liga Europa.


Componenţa echipelor:

FC Timişoara:
Pantilimon - Mera, Nibombe, Scutaru - Bonfim, Alexa (Magera 81), Bourceanu, Artiom Karamian - Goga, G. Bucur (Parks 73), Arman Karamian (Curtean 72). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Anderlecht: Proto - Gillet, Juhasz, Mazuch, Deschacht - Diandy (Kouyate 84), Sare, Kanu (Rnic 46) - Biglia - Lukaku (M. Suarez 64), Boussoufa. Antrenor: Ariel Jacobs.

Arbitri: Claudio Circhetta (central) - Francesco Buragina, Beat Hidber (asistenţi) - Cyril Zimmermann, Daniel Wermelinger (asistenţi adiţionali) - Patrick Graf (rezervă), toţi din Elveţia.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90 Trei minute de prelungire.

Min. 88 Deschacht prinde o torpilă de la 25 de metri, Pantilimon scoate de sub transversală.

Min. 88 Artiom Karamian are şansa deschiderii scorului. Şutul său, de la 17 metri, este respinsă de Proto.

Min. 86 Kouyate trage de la 18 metri, dar forţa şutului este atenuată de apărătorii noştri şi Pantilimon prinde fără probleme.

Min. 84 Boussoufa îl lansează excelent pe Suarez, acesta saltă balonul peste Pantilimon, însă mingea se duce paralel cu linia porţii noastre.

Min. 78 Bonfim se grăbeşte să tragă de la 18 metri, din poziţie grea, când avea mai multe oportunităţi de a pasa. Mingea sa trece mult pe lângă poarta lui Anderlecht.

Min. 72 Sabău face prima schimbare: Curtean intră în locul lui Arman Karamian.

Min. 69 Nibombe greşeşte din nou aproape decisiv. Suarez sprintează cu mingea la picior în careul nostru şi din 12 metri trage puţin pe lângă bară. Bănăţenii dau semne de oboseală, spectatorii îi huiduie.

Min. 68 Belgienii încep să pună presiune pe careul nostru. Gillet trage din alergare, periculos pentru poarta noastră, dar mingea se duce pe lângă.

Min. 65 Diandy trage din vole, pe centrul porţii, de la 18 metri, Pantilimon reţine.

Min. 59 Artiom Karamian trage peste transversală din lovitură liberă de la 20 de metri.

Min. 53 Boussoufa se descurcă în faţa lui Bourceanu, dar trage slab de la 18 metri, din poziţie favorabilă. Mingea trece pe lângă bară.

Min. 51 Artiom Karamian trage puternic de la 30 de metri, mingea se duce pe lângă stâlpul din dreapta porţii belgiene.

Min. 41 Ratare incredibilă a lui Anderlecht. Artiom Karamian a pierdut o minge la opt metri de poarta lui Pantilimon, Boussoufa a ajuns singur cu Pantilimon, dar a preferat să trimită unui grup de coechipieri şi niciunul dintre ei nu a reuşit să trimită în plasă, din 5-6 metri!

Min. 39 Apărătorii belgieni îşi protejează foarte bine poarta. Mai toate baloanele trimise de bănăţeni sunt respinse de ei, mingea ajungând rar la portarul Proto.

Min. 32 Cea mai mare ocazie a meciului este ratată de Arman Karamian. Acesta a reluat defectuos cu capul o minge foarte bună care i-a venit la şapte metri de poarta lui Proto.

Min. 29 O greşeală a lui Nibombe îi pune pe atac pe belgieni, dar centrarea lui Kanu pentru  Lukaku a fost reţinută de Pantilimon.

Min. 22 Un nou şut al timişorenilor, expediat de data aceasta de Arman Karamian, se loveşte de un apărător al belgienilor.

Min. 18 Goga trage de la 14 metri, dar şutul său este deviat în corner de un apărător, mingea trecând peste transversală.

Min. 11 Ocazie a oaspeţilor. Şutul lui Biglia, la colţul lung, din 18 metri, trece puţin pe lângă.

Min. 9 Timişoara are posesia, dar nu se poate apropia de poarta lui Proto. Pe contraatac, Lukako e gata să prindă o minge în adâncime ce i-a fost trimisă la marginea careului nostru de 16 metri, dar Pantilimon a ajuns primul la minge şi a respins cu piciorul.

Min. 5 Atac al Timişoarei, cu centrare în careul oaspeţilor, dar Juhasz respinge în corner.

.