MENIU

FINAL / FC Braşov - Astra Ploieşti 0-0

Foto: NewsIn

FC Braşov a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe teren propriu cu Astra Ploieşti, din etapa a 2-a a Ligii I.



Componenţa echipelor:


FC Braşov:
D. Coman - I. Voicu, N. Constantin, Abrudan, Ezequias - M. Roman (Senin 68), Ilyeş, N. Grigore, C.Munteanu - Hadnagy (Al. Piţurcă 71), D. Zaharia (Dedu 46). Antrenor: Viorel Moldovan.

Astra:
Cr. Munteanu - Mihalache, Oprsal, Rohat, Crăciun - Strătilă (Gafiţa 53), Predescu (Chiacu 46 / Stan 86), V. Gheorghe, Takayuki - Alexe, Păun. Antrenor: Ion Moldovan.

Arbitri: Cătălin Buşi - Mihai Artene, Ionuţ Babadag

Cele mai importante momente ale meciului:

Min. 90+2 Finalul de meci îl găseşte pe portarul gazdelor, Dănuţ Coman, distribuind mingi de la mijlocul terenului, unde stă pentru a recupera baloanele trimise de apărătorii Astrei şi pentru a le trimite din nou către poarta lui Munteanu, unde coechipierii săi să încerce să le transforme în gol.

Min. 78 Cristi Munteanu salvează din nou Astra. Portarul prahovenilor a reuşit trei parade în aceeaşi fază, în faţa lui Cătălin Munteanu şi Robert Ilyeş, iar apoi fundaşii au îndepărtat pericolul.

Min. 67 Hadnagy a ratat o nouă ocazie uriaşă pentru Braşov, lovitura sa de cap de la 6 metri fiind respinsă cu un reflex senzaţional, cu piciorul, de Munteanu.

Min. 65 Presiunea braşovenilor la poarta lui Munteanu a crescut în ultimele minute, iar Mihai Roman tocmai a trimis milimetric pe lângă stâlpul din stânga portarului Astrei.

Min. 59 Lovitură liberă periculoasă pentru FC Braşov, de la 30 de metri. Cătălin Munteanu a ratat de puţin vinclul.

Min. 48 Oaspeţii au scăpat pe contraatac, Alexe i-a pasat excelent lui Chiacu, însă acesta, singur cu Dănuţ Coman, nu a reuşit să-l învingă din apropiere.

 

Min. 38 Cătălin Munteanu a fost foarte aproape de a aduce gazdele ăn avantaj, din lovitură liberă de la 20 de metri, dar mingea a trecut puţin alături şi a lovit doar plasa laterală.

Min. 30 Prahovenii cer penalty la o fază la care Hadnagy a atins mingea cu mâna în propriul careu, dar centralul Buşi a lăsat jocul să continue.

Atacantul oaspeşilor a primit al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu pentru o intervenţie asupra unui adversar.

Min. 15 Gazdele controlează autoritar jocul şi duc tot mai multe mingi în careul Astre, unde Cristi Munteanu este, deocamdată, suveran.

Min. 10 Portarul Astrei, Cristi Munteanu, a respins de sub transversală, în corner, o minge venită de pe dreapta. Lovitura de colţ a rămas fără rezultat.

Mai multe articole despre:
Liga I FC Braşov Etapa a 2-a Astra Ploieşti