MENIU

FINAL: Farul Constanţa - Dinamo 1-4

Foto: NewsIn

Dinamo s-a impus cu scorul de 4-1, în deplasare, în faţa celor de la Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii I, în care a fost condusă cu 1-0.

Farul - Dinamo 1-4

Componenţa echipelor:

Farul: G. Curcă - Măţel, Pantelie (Băcilă 59), Pahor, Vukomanovic - Ben Teekloh, Pătraşcu - Rusmir, Voiculeţ (Alibec 67), Gerlem (Matei 82) - Chico. Antrenor: Lucian Marinof.

Dinamo: Dolha - Blay, L. Goian, Moţi, Simao - Torje (Zicu 67), Malick (Cl. Niculescu 79), Boştină, Ad. Cristea - M. Niculae (Miranda 82), Dănciulescu. Antrenor: Mircea Rednic

Arbitri: Georgian Ionescu - Dragoş Iliescu, Daniel Demetrescu

Observatori: Ion Neagu, Aron Huzu.

Cele mai importante momente ale partidei

Min. 83 George Curcă limitează proporţiile scorului, reuşind să respingă un şut de 5-1 al lui Zicu.

Min. 74 Adrian Cristea a fost aproape de 4-1, la o lovitură liberă de la 25 de metri, şutul său foarte bun fiind însă blocat de Curcă.

Min. 68 Gerlem profită de o eroare a lui Papa Malick, pivotează în careu şi şutează la colţul lung, dar mingea trece la câţiva centimetri de bară.

Min. 58 Claudiu Voiculeţ a scăpat singur spre poarta lui Dolha, însă s-a complicat, preferând un dribling în plus, şi a fost deposedat, în cele din urmă, de portarul dinamovist.

Min. 32 Torje a luat o acţiune pe cont propriu pe dreapta şi a centrat în faţa porţii, însă Marius Niculae nu s-a putut întinde suficient pentru a ajunge la balon şi a împinge mingea în plasă.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Farul Etapa a 27-a