MENIU

Fiica lui Billy Bob Thorton acuzată de crimă

Foto: dailymail.co.uk

Fiica actorului american Billy Bob Thornton a fost acuzată de crimă, după ce fetiţa în vârstă de doi ani, pe care o avea în grijă a decedat.

Amanda Brumfield, în vârstă de 29 de ani, este fiica înstrăinată a lui Billy Bob Thorton, cu care acesta nu a mai păstrat legătura. Potrivit presei internaţionale, tânăra a fost închisă, joi seară, într-un penitenciar din Florida, sub acuzaţia de crimă, abuz şi maltratarea fetiţei de care avea grijă.

Amanda a povestit în sala de judecată, că fetiţa de doi ani, care a murit anul trecut în luna octombrie, s-a purtat normal şi a mâncat banane după ce a căzut şi s-a lovit la cap. Rezultatul autopsiei, traumatism cerebral, contrazice declaraţia lui Brumfield.

Potrivit poliţiei, după incident Brumfield a declarat că a aşezat copilul pe canapea şi a adormit. Amanda a alertat poliţia abia după două ore când a observat că fetiţa nu mai respira. 

"Poate fi vorba despre un accident, însă obligaţia femeii era să aibă grijă de copil. Timp de două ore şi jumătate nu i-a păsat de sănătatea fetiţei.", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

 

Mai multe articole despre:
închisoare copil abuz autopsie maltratare