MENIU

Fifor are o premoniție de campanie: ”Iohannis se pregătește să ne „împărățească”

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, are un nou atac la președintele în funcție, prefigurând că acesta ” se pregătește să ne „împărățească”. 

„Dezbină și stăpânește” reprezintă o inferență logică: când cineva vrea să ne dezbine, înseamnă că urmărește să ne „stăpânească”, nu sa ne "conduca".
Am trăit asta în 2010.

„Privatul slab” a fost asmuțit împotriva „bugetarului gras”, salariatul împotriva pensionarului, cei de afară împotriva celor din țară... Iar când s-au tăiat pensiile și salariile, societatea era deja anesteziată, incapabilă de o reacție în forță. Și ni s-a pus piciorul pe grumaz până am putut vota o nouă conducere.

Astăzi Iohannis și cei PNL ne spun că sunt prea mulți bugetari și prea bine plătiți față de privați, că restul salariaților nu sunt scutiți de impozit ca IT-iștii și cercetătorii, că pensionarii nu trebuie să fie scutiți de CASS și că cei din diaspora sunt mai români decât cei din țară, că cei care nu votează PSD trebuie să-i urască pe care-l votează.

Consecința este clară: Iohannis se pregătește să ne „împărățească” dacă va obține al doilea mandat.

De aceea vă spun că alegerile din turul al doilea nu mai trebuie să fie politice! Nu mai trebuie să fie o bătălie între partide, o luptă între români!

Trebuie să alegem un președinte care să fie al nostru, al tuturor, al fiecarui roman! Un președinte care să ne unească, să ne fie alături!

Un președinte care „să ne conducă”, nu „să ne stăpânească”!” a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Mai multe articole despre: