MENIU

Felipe Melo, cel mai slab jucător din Serie A! Vezi Top 10

Mijlocaşul lui Juventus, votat cel mai slab jucător în Serie A

Mijlocaşul brazilianul al lui Juventus Torino, a primit trofeul \"Bidonul de Aur\" 2009, acordat în fiecare an celui mai slab jucător din Serie A.

Fostul coechipier al lui Mutu la Fiorentina, transferat în această vară la Juventus, e considerat cea mai mare deziluzie de către fanii emisiunii \"Catersport\", de la Radio Rai 2. Suporterii fotbalului din Peninsulă au avut la dispoziţie o listă de 10 jucători din care au avut de selectat cel mai slab jucător. La finalul sondajului, cel care a reunit cele mai multe voturi a fost Felipe Melo, 4,289, adică 22,87 la sută dintre sufragii.

Mijlocaşul lui Inter, Ricardo Quaresma, a fost la un pas să reuşească \"dubla\", după ce sezonul trecut pleca acasă cu trofeul. Acum, portughezul a ieşit \"doar\" pe doi, dar destul de aproape de Melo, cu 3868 de voturi, 20, 63 procente. Podiumul e completat de Tiago (Juventus), cu 1.873 (9,99 procente). Urmează Dida (AC Milan), Mancini (Inter), Huntelaar (AC Milan), Ronaldinho (\'AC Milan), Poulsen (Juventus), Carrizo (Lazio) şi Julio Baptista (AS Roma), ultimul cu 792 de voturi (4,22 procente).

De remarcat că AC Milan şi Juventus contribuie cu câte trei jucători, Inter cu doi, iar Lazio şi AS Roma cu câte unul, în topul celor mai slabi fotbalişti din Serie A, în acest an.

Mai multe articole despre:
Juventus trofeu Felipe Melo Bidonul de Aur