MENIU

Federer va deveni tătic. VEZI GALERIE FOTO

Foto: www.downthelinetennis.com
Foto: edition.cnn.com
Foto: tennisplanet.wordpress.com
Foto: blog.mysport.ro
Foto: tennisplanet.wordpress.com
Foto: cornedbeefhash.wordpress.com
Foto: tennisplanet.wordpress.com

Tenismanul Roger Federer şi prietena sa Mirka Vavrinec aşteaptă primul copil în această vară, dezvăluie starul elveţian pe site-ul personal.

El a descris acest eveniment ca fiind o ştire nemaipomenită, pe www.rogerfederer.com.

"Mirka şi cu mine suntem emoţionaţi să vă anunţăm că aşteptăm cu nerăbdare să fim părinţi pentru prima dată. Mirka se simte foarte bine şi totul decurge normal", a afirmat Roger Federer.

Federer a cunoscut-o pe Mirka în 2000 la Jocurile Olimpice de la Sydney şi au fost nedespărţiţi de atunci. Ea l-a însoţit peste tot, chiar şi în turnee.

Fostul nr. 1 mondial, Federer, participă la turneul de la Indian Wells din California, primul de la înfrângerea suferită în faţa lui Rafael Nadal în finala Australian Open.

"Am ajuns la Indian Wells la începutul acestei săptămâni şi sunt nerăbdător să joc din nou. Mă simt bine, nu mai am probleme cu spatele şi sunt gata de joc", a spus Federer.

Federer, de 13 ori câştigător al turneului de Grand Slam, va face tot posibilul să menţină rivalitatea cu numărul unu mondial, Nadal, în prestigioasa competiţie, după ce a fost înfrânt de acesta în cinci seturi la Melbourne.  

VEZI GALERIE FOTO

Mai multe articole despre:
Tenis Roger Federer Rafael Nadal tătic