MENIU

FC Vaslui - Moldovan este deranjat de ratările elevilor săi şi spune că se va legitima ca jucător

Foto: NewsIn

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, duminică, după meciul cu CS Otopeni, câştigat cu 2-0, că este nemulţumit de ratările atacanţilor săi şi se gândeşte să se legitimeze ca jucător pentru a le creşte eficacitatea acestora.

"Îmi felicit băieţii pentru atitudine şi pentru modul în care au tratat meciul. Am obţinut trei puncte importante, însă mă nemulţumesc aceste ratări, pe care le repetăm la fiecare meci. Nu reuşim să marcăm în momentele cheie. Dacă marcam la toate ocaziile pe care le-am avut, altul era locul nostru în clasament", a spus Moldovan, care este decis ca din sezonul următor să se legitimeze ca jucător: "Le cer atacanţilor să fie concetraţi şi să marcheze. Poate din vară mă reactivez, mai dau vreo 2-3 kilograme jos şi joc şi eu cinci-zece minute pe meci. Poate aşa nu mai ratăm".

Moldovan consideră că meciul cu Gloria Buzău este cel mai greu din ultimele 3 etape: "Mergem la Buzău, unde întâlnim o echipă retrogradată. Mi-e foarte frică, fiindcă nu e un meci uşor, e mult mai greu decât cel cu Rapid. Trebuie să profităm de culoarul favorabil pe care îl avem către Europa League".

Antrenorul lui CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, a declarat că echipa sa a fost influenţată de oboseala acumulată din cauza efectuării deplasării în ziua meciului. "Victoria este meritată. Felicit echipa gazdă, care şi-a creat multe ocazii de gol. În condiţiile în care am venit în ziua jocului, după şase ore de mers, era greu să emitem pretenţii. Îi felicit pe băieţi, care au alergat, însă am primit două goluri pe greşelile noastre. Fotbalul se joacă pe goluri, iar noi nu puteam emite alte pretenţii", a spus Ciubotariu, care s-a aratăt deranjat de faptul că deplasarea către Vaslui s-a făcut în ziua meciului: "A fost decizia conducerii clubului, nu am avut ce face. Dacă eu luam decizia să nu ne urcăm în autocar, se putea ajunge până la desfacerea contractelor de muncă".

FC Vaslui a învins, duminică, pe CS Otopeni, scor 2-0, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 31-a a Ligii I, şi s-a apropiat la două puncte de locurile care permit participarea în ediţia viitoare a Europa League. Formaţia oaspete a făcut deplasarea la Vaslui în ziua meciului, cu autocarul, plecând de la Otopeni în jurul orei 11:00, cu 8 ore înainte de startul meciului.