MENIU

FC Ujpest-NK Maribor 1-3, într-un amical jucat în Austria

Foto: www.steauafc.com

Adversara Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Europa, formaţia ungară Ujpest, a fost învinsă sâmbătă cu 3-1 de echipa slovenă NK Maribor, scor 3-1, într-un amical disputat în Austria, care a fost vizionat şi de antrenorii Cristiano Bergodi şi Renzo Rossi.

Golurile echipei slovene au fost înscrise de Pavlovic (19), Dzinic (50) şi Volas (73), în timp ce unicul gol al ungurilor a fost marcat de Sandor, în minutul 84.

Antrenorul Willie McStay a folosit în acest meci următoarea formaţie: Balajcza - Vermes, Vasko, Lambulić, Pollak - Dudić (Toth 61), Sandor, Bori (Remili 71), Foxi Kethevoama (Stokes 71) - Tisza (Simon 71), Kabat. Rezerve la acest meci au fost Horvath, Stokes, Simon, Simek, Toth, Korcsmar şi Remili.

Acesta a fost ultimul amical al ungurilor din stagiul de pregătire austriac. În precedentele partide FC Ujpest a pierdut în faţa divizionarei secunde din Austria, Admira Trenkwalder, scor 0-2, a remizat cu Wisla Cracovia, scor 1-1, şi a pierdut în faţa formaţiei austriece Mattersburg, scor 0-3.

Steaua va juca împotriva lui FC Ujpest pe 16 iulie, la Bucureşti, în prima manşă a turului 2 preliminar din Liga Europa.
Mai multe articole despre:
Steaua Cristiano Bergodi