MENIU

FC Braşov a învins Gaz Metan, scor 2-1, după un meci cu final nebun

Foto: NewsIn

FC Braşov a învins Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-1, în meciul disputat, duminică, în etapa a 22-a a Ligii I, unul lipsit de strălucire până în minutul 70, dar cu un final nebun, care a avut trei goluri, un penalty acordat şi apoi anulat şi două eliminări.

În prima repriză şi jumătate din cea de-a doua, fotbalul a venit cu picătura pe stadionul Tineretului din Braşov, a cărui nocturnă a fost inaugurată la acest meci.

După minutul 70, însă, a început nebunia sub Tâmpa.

Primul care a "spart" rutina a fost arbitrul Victor Berbecaru. În minutul 71, el a acordat penalty pentru gazde la un fault în careu asupra lui Măldărăşanu, însă chiar când Ilyeş se pregătea să execute, centralul a schimbat decizia la îndemnul asistentului Octavian Şovre. Jucătorii braşoveni şi staff-ul tehnic au făcut o grămadă spontană în jurul lui Şovre şi Berbecaru, la marginea terenului, însă jocul s-a reluat de la 0-0, cu minge de arbitru, după două minute de întrerupere. Antrenorul gazdelor, Răzvan Lucescu, a fost trimis în tribună.

Iritaţi de decizia lui Berbecaru, braşovenii au călcat acceleraţia, iar în minutul 80 au deschis scorul prin Romeo Surdu, care a dedicat reuşita memoriei fostului portar al braşovenilor, Ibrahim Dossey, decedat anul trecut, după ce s-a aflat mai mult timp în comă, în urma unui accident rutier.

În minutul 84 oaspeţii au rămas în inferioritate numerică, Dudiţă fiind eliminat pentru cumul de avertismente, însă după doar un minut au egalat prin fundaşul Edson.

Golul marcat de cei de la Mediaş a fost primul încasat de FC Braşov în acest retur şi primul primit de Dani Coman de la transferul la formaţia pregătită de Răzvan Lucescu.

Scorul a rămas egal doar trei minute, gazdele punctând pentru 2-1 prin Nae Constantin, care a marcat cu capul, de la colţul scurt, după un corner.

În ultimele minute braşovenii au continuat să se năpustească spre poarta lui Cosmin Vâtcă, însă de notat a rămas doar al doilea roşu din acest meci, văzut tot de un jucător de la Gaz Metan, Buzean.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida FC Braşov - Gaz Metan Mediaş, scor 2-1.

Mai multe articole despre:
Liga I FC Braşov Gaz Metan Mediaş etapa a 22-a